Yok beee mechulll hocam yapmaz öle biþey...aslýnda adam çalýyosa alýcan eline bi mendil oynuycan hem sahurda uykun kaçar rahat rahat sahur edersin...))
Yok beee mechulll hocam yapmaz öle biþey...aslýnda adam çalýyosa alýcan eline bi mendil oynuycan hem sahurda uykun kaçar rahat rahat sahur edersin...))
"Ya Göründüðün Gibi Ol ; Ya Da Olduðun Gibi Görün."...." Hýzlý Yaþa Ama Dikkat Et ; Trafik Polisi Çýkabilir."
Bence Gelen Olunca Para Vermeyelim...
tamam davulcularý anladýkta belli bir kaideye göre çalmýyolar kiii dandandan ne bu yaw çaldýklarý belli bile deðilll ne güzel manili falan olsaaaaaa
arkadaþlar isterseniz sabah namazý ezanýnýda da kaldýralým eðer rahatsýz ediyosa bu nedir yaa biz biyerlerdeki jet sosyeteleri eleþtirirken bizim nizip sosyete olmuþ... bu bizim kültürümüz yok etme yerine yaþatmaya çalýþalým ramazan davulu devam etmeli, en iyi nasýl olur onu tartýþýp bi þekil verelim bence 1 ay idare edemezmiyiz?
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (23.09.07 Saat 12:22 ) deðiþtirilmiþtir.
kardes ne sosyetesi ya adam kahvede oturupta saat gecenin 02 de gelir dan dan kafana vurursa bununlamý sosyete olduk yanii gülerimm ben iþtee
mechullll
Herkesin muzdarip olduðu ancak bir türlü çözüm bulmadýðýmýz bir konu. Ýlkel artýk iþlevi kalmayan, sahura kalkanlarý bile rahatsýz eden bir olgu.
Artýk sona ermesi gerekli. Ýslamla baðdaþmayan ama birilerine iþte artýk bu kalkmalý diye anlattðýnda sanki ramazan ve islamla bir anýlan bir adet.
Bir an önce bu iþe son verilmesi dileklerimle
önümüzdeki yýllarda sahurda davul yerine mozartýn senfoni orkestrasý kullanýlmasý yönünde gensoru verilmesi yönünde çalýþmalar yapmalýyýz. sanýrým bu size daha çok uyar sayýn mustafa kanal bey...
Kardaþým katarcý ! Ben hiç bir þeyi istemiyorum benim kafamý kulaðýmý rahat býraksýnlar yeter bana. Sonuçta baþucumuzda cep telefonu denen bir alet var .Bilmem anlatabildimmi.Ses soluk gelmesinde bana, neyin gensorusunu verirlerse versinler; ne çalarlarsa çalsýnlar. Sokakta ve ramazanlarda
hehe Anlatmadik Galiba Sorun Sesdeeee Ya Davulcularda Degil.dan Dun Dan Dun Dann Varya Hah Ondaa Iþtee Yapmayin Ses Ben Rahat Uyuyacagim Artik..
mechullll
insanlarý rahatsýz eden þeyin kültürle alakasý olmasa gerek! tamam önceden ihtiyaç vardý amenne! ama artýk herkes cep telefonunu ayarlýyor ve o problem ortadan kalkmýþ yani benim anlayamadýðým birileri çýkýp ezan sesinden rahatsýz oluyoruz diyecek ve bu normalmýþ gibi karþýlanacak ama davuldan fahatsýz oluyoruz deyince bu kültür sahip çýkalým deniyor.olmaz arkadaþlar ezani muhammedi'den rahatsýz olunuyorsa vay halimize vayyyyyyyyy.müslüman mahallesinde salyangoz satýlmaz sattýrmayýz...ezandan rahatsýz olan varsa kendine ezan sesi gelmeyen bir yere gitsin .ne diyelim Allah islah eylesin.
Kaldýrýlsýn. Kaymakam bey yasaklasýn olur biter...
Özdeðerlerine sahip çýkmayanlar , Gün gelir kiþiliklerini kaybederler....
Guzel bir gelenek devam ettirilmesi lazim; ama bu cingeneler falan isin tadini kaciriyor. Sonra da bayramda 40 kisi kapiyi caliyor. Eger usulunce yapacak birileri varsa kalmali diye dusunuyorum. Bi de Admin ve Coskun Abi'nin mesajlarinda Çalýðýn ve Ödürlü diye iki kelime geciyor. Onlar ne demek?
Valla Ýlk Günler Hop diye Hopluyordum yataktan ama þimdi alýþtýk Top atsaLar Ruhumuz Duymiy
Düðünümde Bizim Mahallenin davulcusunu Çaðýracam... eyle Bir VuruÞu varki gevendeye, Hakkýný veriy,Tey Tey Tey...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...