metal abi cevabýný almýssýndýr heralde cinconla ugrasmanýn cezasý
Made Ýn NizipLi
silgi olsan nolcak alsan nolcak
hayattaki KEÞKELERÝ silemezsin kiiii...ya da KEÞKELERÝ SÝLMEK ÝÇÝN UÐRAÞMAYA DEÐMEZZZ
ben silgi olsaydým.kendimi çöpe atardým.keþkelerin faydasý yok...
daha ne denýlebilirki.. bu cumlenýn üstüne....
önemli olan kendinizi çöpe atmak degildir yaptýgýnýz hatalarý bir daha tekrar etmemek yaptýgýnýz bir iþin arkadasýndan keþke dememektir
Made Ýn NizipLi
mýkser herkesýn bý dogrusu vardýr ve ona ýnanýr..zamanla dogrunun býr tane oldugunu görur ve keske yapmasaydým der....
silgi olupta ne yapabilirsin ki hayatta hiçbir zaman keþkeleri silemezsin onlar seninle yaþar önemli olan o keþke sözünü söyleyeceðimiz olaylarý hiç yaþamamak senin elinde paylaþým için tþkler miksam
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
baþarýlý insanlar sözlerine keþke yerine iyiki diye baþlarlarmýþ. yanýýbenim sileceðim biþi yok
hayat hatalarla güzeldir.
Silgi Olsam Ne Olacakki þimdi Kendim Herþeyi Yapiyorum Yanliþida Doðruyuda Insan Olmak Güzel Hiç Olmazsa Yanliþlarimda özür Dilemesinibiliyorum Doðru Olan Bi þeydede Mükafatlandiriliyorum Teþekkür Ediliyor Yada Doðru Olduðunu Biliyorum... Silgi Olsam Bana Hükmeden Biri Olucak Ve Belkide Doðrulari Siliyor Olucam çünkü Her Insanin Doðrusu Eðrisi Farklidir.. Ben Silgi Olmak Istemiyorum ...
Ben silgi olsaydým lakabýmý silerdim...Tavuk olmaktan býktým yaaaa.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Davut abi doðru diyonda...Mustafa Kanal abim beni niye silerdin çok merak ettim doðrusu...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...