Evet ramazan geldi tabii bizim ünlü davulcularda cýktý piyasaya fakat ben sikayetciyim arkadaslar bunlardan adam kahvede oturuyo aklýna esincede saat 02:00 gb dan dan vurmaya baslýyo ne sahur saati ne biþe bunlara bi sýnýr getirilmesi bence iyi olacak diyorum..
Bu konu yine gündeme geldi. Gecenin 02:00 da adam kendince ne üdüðü belirsiz bir takým ritimlerle kafa zonklatýyo bunun adý kültür oluyo. Yok arkadaþ yere batsýn kültürü böyle biþe olmaz. Hava sýcak millet balkonda damda veya camlar acýk yatýyo sahursa 02:00 da ancak kahveden cýkan sahura geliyor. Bu gece davulcuyla birlikte mahalledeki bebekler ve çocuklar deyim yerindeyse calgýn oldular. Adamla atýþýyon inadýna daha da vuruyo . 155 imdatmýi o ne diyo biz karýþmayýz. Kanunda gürültü kirliliði var þikayetciyim gel ilgilen diyosun GÖREVLÝ MEMUR HABER MERKEZÝ BELEDÝYEYÝ ÝÞARET EDÝYO . PEKÝ BÝR OLAY OLSA DÝYOSUN O ZMAN DURUM BÝZE DÜÞER YANÝ SÝZ ÝÞÝNÝZÝ KENDÝNÝZ HALLEDÝN BÝZ SONRASINDA GELÝRÝZ DÝYOR. BELEDÝYEYE GÝDÝYON davulcunun ismini soruyo . ne bileyim ben kardeþim sýrtýndamý yazýyo. En son kaymakamlýða dilekçe verdik bakalým . Ama artýk iki tane mermiyi sýkacaksýn rahat edeceksin bi daha gelmez belki. KÝM DUR DÝYECEK ANLAMADIM .......