belli mi olur iþ olmazda gelirim tabiki
hiç bir organizasyonda yoksun bunda bekliyoruz seni inþallah... hatta hastane cemaatini toplayýp gelebilirsin...
Dünün insanlarý yeþili korumadýðý ve gerekli özeni göstermeyip aðaç dikimi yapmadýðý için bugün ilçemiz sýnýrlarýnda Belkýs ve Taþbaþ daðý mevkiinde bulunan kýsýtlý bir alana yeþil alan diyerek seviniyoruz. Bizim düne yaptýðýmýz sitemin yarýn bizlere yapýlmamasý için üzerimize ne düþüyorsa sýrf lilllah için yapmamýz gerekmektedir. Derviþ abi çaðrýný destekliyor ve yanýnda olduðumu belirtmek istiyorum.
Çoþkun kardeþim ve METAL'ciðim duyarlýlýðýnýz için teþekkürler.
Bakýyorumda siz hariç site yöneticisiyim diyenler ortadan çekildi..Normal üyelerimizin duyarlýlýðýna dahi ses vermez oldular.
Bu açýlan konu geyik tarzýnda açýlmýþ bir konu,yada siyasi içerikli bir konu olsa damlardýnýz deðilmi? Hani NÝZÝP SEVDANIZ,HANÝ NÝZÝP AÞKINIZ..
Vallahi bazen þahsýma ait yazýlarda dahil olmak üzere burada yazýlan yazýlarýn samimiyetine güvenmeye baþladým. Yani laf olsun torba dolsun tarzý yazýyoruz. Dost bizi pazarda görsün misali.
Açýlan konular sonucuna ulaþmayacaksa burayý meþgul etmenin bir anlamýda yok..Biz bizi oynatmayalým. TOPLUMSAL BÝRLÝKTELÝK saðlansýn istedim.Bir bildiðim olmasa böyle bir konu açmazdým..Allah'ýn izniyle ben kendime güveniyorum. En az 5000 aðaç dikmeye gücüm yeter. Bunun için gerekli fidaným, alet ve ekipmanýmda var. Sadece tek sorunum ekilecek yer!..Nereye ekebilirim..ALLAH herkese yardým etsin..LAF DEÐÝL, ÝCRAAATTTTT!...
Son olarak þunuda ekliyeyim. Burada açtýðým her konunun ve sözümün arkasýndayým. Allah'ýn izniyle hepsinide sitedeki deðerli dostum adminle birlikte mahçup olmadan yerine getirdim. Yalnýzca site üzerinden söz veripte OKTAY ve FELSEFEFE OSMAN Abime 10 tane MARUL gönderemedim. Bunun ezikliðinide hala yaþamaktayým.
Konu dervisdörtbudak tarafýndan (29.08.07 Saat 16:43 ) deðiþtirilmiþtir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
bir zamanlar yeþili ile ünlü olan yeþil nizip maalesef þu anda bu özelliðini kaybetmiþ durumda.fidan dikme fikrini ortaya atan ve çalýþmalar yapan derviþ dörtbudaða teþekkür ederim ve memleketini seven herkes bu çalýþmaya katýlmalý diyorum.bende üzerime düþeni yerine getirmek isterim ve kendi adýma 100 fidanla bu çalýþmaya destek veriyorum.herkesinde duyarlý olmasý gerektiðini düþünüyorum.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. SAKLIMDASINNN.
çok güzel bi faaliyet derviþ abi inþallah hayýrlý olur
allah utandýrmasýn
YEÞÝL NÝZÝP tekrardan canlanýyo mu ne???
derviþ abi ne kýzýyon...kýmse yok sa ben kedý adýma sana katýlýrým fidan dýkmeye tarih belirle...
Her zaman ve her yerde bu türlü çalýþmalara elimden gelenden fazlasýný yapmak þartý ile varým herkes için su veya ekmek ,aþ ne ise bizim içinde vata odur bende bu çalýþmanda varým sadece bunda deðil Türk milleti için türk devleti için halkýmýz için yapýlan her çalýþmada varým
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Vatan bizim Vatanýmýz Toprak bizim Topraðýmýz gelecek ise Çocuklarýmýzýndýr. Yegenlerimize Kardeþlerimize Çocuklarýmýza ve Tüm ÝnsanLýða Seninde dikili bir aðacýn olsun Giriþiminde Derviþ abi her zaman Yanýnda olduðumuzu Bilesin... Rabbim Utandýrmayacak Ýnþallah...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...