rsimdeki incelik ve ustalýklara dikkatlice bakalým
OSMANLI TARÝHÝ Türk toplumunun sahip çýkacaðý deðerler arasýndaýr gerçekten güzel bi çalýþma yýlmaz kardeþ eline diline yüreðüne saðlýk
rsimdeki incelik ve ustalýklara dikkatlice bakalým
OSMANLI TARÝHÝ Türk toplumunun sahip çýkacaðý deðerler arasýndaýr gerçekten güzel bi çalýþma yýlmaz kardeþ eline diline yüreðüne saðlýk
Allah razý olsun kardeþim bizler atalarýmýza ve soyumuza ne kadar sýký sarýlýrsak dünya bizi o kadar kucaklar
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
verdiðin bilgiler için çok tþkler mod.yilmaz_korkmaz kardeþim emeðine saðlýk
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
syn mod yýlmaz cok uðraþmýþýn ve bunun sonucunda güzel þeyler ortaya cýkmýþ eline saðlýk
abi ayýp mayýp oluyo yani þu mod kelimesin bir aradan çýkarsak muhabbeti bozuyor yav ben sizlerden biriyim
MENGER
Ben fransada yetiþtim alee sizin yetiþme tarzýnýzý anlayamýyorum neyse konuyu sarptýrmayalým evet her alanda olduðu gibi kültür ve sanatta da tüm dünyaya damgasýný vurmuþtur osmanlý
MENGER
yok yýlmaz kardeþim bizde biliyoruz senin bizden biri olduðunu
Konu ÞAHÝN TEKÞAN tarafýndan (26.08.07 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
allah razý olsun var olun saðolun ben sizlerin sayesinde varým kardeþlerim![]()
MENGER
tþkler yýlmaz harika bir çalýþma olmuþ
SIKINTI YARATMA...!
Tþk ederim abicim artýk kendimi tozlanmýþ raflar arasýnda tarihi incelemelere verdim hoþ bir duygu
MENGER