Bence Nizip'te bulunan eksiklikler.
Mesela þöyle bayanlý erkekli herkese hitap edebilecek güzel bir düðün salonu yok.
mesela bir tiyatro salonu yok.
Mesela bir polisevi yok
Mesela Bir öðretmenevi yok
Bence Nizip'te bulunan eksiklikler.
Mesela þöyle bayanlý erkekli herkese hitap edebilecek güzel bir düðün salonu yok.
mesela bir tiyatro salonu yok.
Mesela bir polisevi yok
Mesela Bir öðretmenevi yok
ya bence en öndemli sorun trafik daha nizipte hiç trafik ýþýllarýn yandýný gören arkdaþlarýmýz war mý yani bu kadar olmas bende bu kadar kalabalýk bi þehirde en büyük sorun bu olarak görüyorum bence...
Sayýn kardeþim ben bu konuyu aylar önce gündeme getirdim.Ama maalesef halen hiç bir geliþme yok..
Ýþ te linki
http://www.nizip.com/showthread.php?...ghlight=trafik
ama abi buna bi çözüm yolu olmasý gerekmekte yani yetkililere duyrulmasý gerek anlamadým ben bu iþi ya
nizip in yýllardýr eksikliði sosyal aktivite yok...yani insanlar aksam olunca erkekler kahvelerde vbayanlarda evde oturuyolar..iþyerleri erkenden kapanýyor...sankii köy...osmanlý parký olmasa köy den farký yok..orda býraz harketlýlýk var..orda kermes duzenlense iyi olur küçük konserler falan...
arkadaþlar aslýnda nizip tarihinde birçok etkinlige ev sahipligi yapmiþ türkiyedeki nadir ilçelerden biri dir fakat sonzamanlarda biraz ara verildi önceden aba güreþi þenlikleri köylerimizde düzenlenirdi þimdi bunlar unutuldu þimdi iþ biz nizip e gönül verenlere düþüyor mesela bir tiyatro veya bir antep fýstýðý veya tarihe karýþmiþ nizip baðlarý yok olmak üzere olan zeytinlik lerimizi öneçýkarýpda biretkinlk düzenlense negüzelolur degerli nizipli sanatçý hemþerilerimizde öyle tahmin ediyorum katkýlarýný esirgemezler bizler nizip dýþýnda oldugumuz için fazlabir katkýmýzolmasada gönülden destek veririzancak herkese selam ve sayðýlar
Tiyatroda yardýmcý olabilirim
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Nmyo Ya Mümkünse Bir Yurt
Kültür Eksiliði Ve Karakter Zayifliði
SIKINTI YARATMA...!
Gençlere yönelik aktiviteler ve baþta spor kompleksi eksilk..Benim gördüðüm bu...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...