abi geçmiþ olsun...
abi geçmiþ olsun...
orhan abý gecmýs olsun
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
orhan abi senin bu taþlar da çok oldu ha... Þele iki tenek kaliteli zumzuk geçirsek bunlar dökülmez mi ?... ne gerek var içmeye falana filana...
þaka bi yana orhan abi geçmiþ olssun
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
geçmiþ olsun orhan abi
Geçmiþ Olsun OrHan Abi... sen zýp zýp a gitmeyi býraktýn sanýrým![]()
![]()
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Geçmiþ olsun abi kendine iyi bak...
o taþlarda fazla olmaya baþladý![]()
geçmiþ olsun orhan abi
suan da hastanedemi yatýyor yoksa evde dinleniyor mu bilen varmý acaba ??
Made Ýn NizipLi
Geçmiþ olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaþlar hepiniz saðolun. Yarýn yola çýkýyom dua edin de kökten kurtulayým. Ýnþallah dualarýnýzla sapasaðlam bir þekilde dönerim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
dularýmýz seninle orhan abi seni seviyoruzzzz
Made Ýn NizipLi
Allah razý olsun kardeþim benim,bizde sizleri seviyoruz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ben kimim..?