Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
nohut DÜRÜMÜÜÜÜÜÜ....
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
NÝZÝBÝMÝZÝN BÜYTÜN YEMEKLERÝ ÇOK GÜZEL................................
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
nizibin en çok nohut dürümünü özledim birde nizibin en çok rahatlýðýný özledým arkadaþlarla bahçede oturup çay içerdik sohbet muhabbet ne kadar güzeldi ama artýk Nizip benim için hayal Nizipte olanlar nizibin kýymetini bilsin
babam diyorki terzi hasan demirbilek komþu müslüm gümüþ kasým akkuþ bahçede okey oynardýk çay içerdik sohbet ederdik diyor yani ailece hepimiz nizibin rahatlýðýný arýyoruz bütün dostlara selam
Nizipten foto kadir
NOHUT DURUMU AKRABALARIMI SOHBETLERIOF OF COK OZLEDIM BEN COK HERSEYINI
çayýn temiz suyunu baþka bir þey istemiyorum valla...
evet nizibin nesi özlenmezki ama en çok özlediðim bir nohut dürümü iki gerçek dostluklar arkadaþlarýmý çok özledim hiç bir art niyet yoktu çünkü aramýzda karþýlýksýz bir sevgi vardý burda o yok en çok onu özledim hýýýýýý birde þu var rahatlýðý nizibin rahatlýðý hiç bir yerde yok sohbet muhabbet ah ah ah ah
insaný en çok zorlayan özlemlerden biridir. þehirdir bu adý üstünde, sevdiðiniz tek bir binasý, tek bir parký, tek bir özelliði yoktur. onca rengin, sesin, hareketin birbirine karýþtýðý ortamý bulamadýðý an iyice saçmalar insan. bulunduðu þehirde teker teker özlediði þehre ait olanlarý bulmaya çalýþýr, bulamaz, iyice zorlar. gel gör ki gereksiz ve insaný daha çok üzen bir zorlamadýr bu; çünkü siz o özlediðiniz þehrin her yerine suretinizi tanýtmýþsýnýzdýr, çünkü o þehrin kaldýrýmlarýna çöküp saatlerce aðlamýþsýnýzdýr, çünkü o þehrin sokaklarýný gece gündüz, adým adým hissetmiþsinizdir. bu yüzdendir ki dünyanýn en güzel þehirlerinden birinde, istanbul' da bile o büyülü vapur yolculuðu manasýz gelir size, bir de bunun için kendinizle kavga edersiniz. tek çözümü, o þehre adýmýnýzý tekrar mümkünse atabilmek ve ayný kalp çarpýntýsýný hissedebilmektir.Nizipi içinizde his edin ve sakýn UNUTMAYIN
HERÞEY GÜZEL NÝZÝP ÝÇÝN
vallahi ne yalan sölim varsa kiralýk bir ev(öðrenciyim) arýyorum 1 aydýr arýyorum bulamýyorum da![]()
lütfen yardýmcý olursanýz sevinirim þaka diil gercek .vallahi bu gidiþle Nizipin ancak batmana geri dönüþüþünü arýyacam![]()
Konu a_Lee tarafýndan (26.07.07 Saat 19:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Bakýn Nohut Dürümü birinci seçildi.
Bende bende bende...
Meyan þerbeti de hatýrlamak istediðimiz bir lezzet...
Barak Karpuzu ve kavunu ....
Üzüm...
Of offf.
Gel 18 Aðustos gel
Nizip dýþýndan 18 aðustosta gelenlere bir sabah kahvaltýsýný
Dr. Ýdris ve Büyük kargocu Ahmet karadað planlarsa verya milletvekilliðine CHP den aday olsalar bile oy veririz.
Osman Demir Istanbul
osman abi bi nohut dürümümü istediðin
gel sana 18 aðustos sabahý nohutcuyu kiralayalým abi...![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
valla hepiniz boðazýnýzý özlemiþsiniz nizibi deðilgerçi hak vermek lazým sizlere nohut dürümüde özlenmezmi yani
![]()
ben hiç özlemiyorum
çünkü hergün gözümün içinde![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...