SENÝN GÝBÝ KALP KIRAN BÝRÝNÝ ÖBÜR DÜNYADAKÝ HALÝNÝ DÜÞÜNÜYORUMDA
SENÝN GÝBÝ KALP KIRAN BÝRÝNÝ ÖBÜR DÜNYADAKÝ HALÝNÝ DÜÞÜNÜYORUMDA
Üzülerek söylüyorum ki bu konuda size hak vermemek elde deðil. Erkek neyse ney de ailecek gelen misafirlerinizle Nizip'te oturup da bir þeyler içip muhabbet edeceðiniz bir yer maalesef yok. Geçmiþte bir kaç kez bunu ben de yaþadým. Her seferinde bir umutla Nizip'e gidiyorum. Ama nafile. Osmanlý Parký'nýn son halini görmedim. Kafeterya hizmete girmiþ diyorlar. Ýnþallah beklentilerimize cevap verecek düzeydedir.
bireysel emekli, sadece üye...
bende konuya mudail olayým. En baþta Nizipte ne deðiþti diyeceðimize Nizipte neler olmalý diye açýlsaydý konu daha hoþ olurdu. ve konu genelde belediyenin yaptýðý veya yapmasý gerektiði üzerinden gidilmiþ. Eðerki belediye yönünden bakarsak olaya nizibin çevresini güzelleþtirici birçok þey yapýlmýþtýr bu son dönemde bunu partici gözüyle deðil doðup büyüdüðüm yer olarak söylüyorum. Konu sapmasýn. Ama ben nizibin geleceði acýsýndan pek aydýnlýk görmüyorum. Onun nedenide þu nizibimiz bayaðý göç alan bunu yanýsýrada göç veren bir yer oldu. Nizibimizin yerlisi çok azaldý. Nizipte biraz paralanan insan baþka yerlere kapaðý atar oldular. zaten dýþardan gelen insanlarýmýzda genelde bir umut olarak gelen insanlar. Nizibimizde sanayi,ye dönük hiçbirþey hemem hemem kalmamakta herhangi bir yatýrým yapýlmamaktadýr. buda ilerki zamanda nizibimizin çok büyük sýkýntýlar çekeceðinin göstergesidir. Yýllarca sabunuyla, mercimeði ile fýstýðý ile anýlan Nizip tüm alanlarda sýnýfta kalmýþ durumda kimsenin bunlara bir çare ürettiðide yok.
Konunun özüne gelince NÝZÝPLÝ NÝZÝBE YATIRIM YAPMIYOR. Tüm Nizipliler iyi düþünsün özelliklede memleketine hasret Nizip dýþýnda yaþayanlar. Saygýlar
GÖRÜNTÜLER 3. SAYFADA ARKADAÞLAR...
Nizip çok Gelisti Ama 2 Yildir Gelemiyorum çok özledim Helede Ailem Orda Olunca Daha Baska Oluyor Arkadaslar Nizipin Kiymetini Bilin Orda Hayat Var Dostluk Akrabalik Var.
Bizde Burda Yasamaya çalisiyoruz Yasamak Denirse Tabiki Isten Eve Evden Ise Kardeslerime Bile 2 Ayda Ancak Gidebiliyorum Esim Istanbullu Oldugu Icin Oraya Gelme Sansim Sifir Kimse Gurbete Gelmesin çooooooook Zor çooooooooooooooooooookkkk.
çok dogru 2 ay önce geldim yollar sokaklar dügün salonlarý parklar en önemlisi gençler daha rahat eskiden kýzlar tek çarþýya bile gidemezken oysa þimdi çogu çalýþýyo zaten tek osmanlý ble olsa tek baþýna nizipe yeter çok güzel bir park eski nizip görüntüsü nerdeyse kaybolmuþ ZUHALÝN dýþardan bakýldýgýnda çok degiþiklik var dedigi çok dogru
Konu esera79 tarafýndan (15.09.07 Saat 07:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip ayný niizp degil bence ama degisiyo bunu kimse inkar edemez bi metropol olmasýnýda kimse bklemsin yani ama bi arkadasýn cevabýna cok güldüm bankalara ailece giden tek sensin diyoo yaa ....![]()
mechullll
BENCE FAZLA ANLATMAYA GEREK YOK HER ÞEY ORTADA ( HERKES HERÞEYÝ GÖRMEK ÝSTEDÝGÝ GÝBÝ GÖRÜRMÜÞ)........................))))))))))))))))))))))))))
ya bu ada nasýl bir deyisim bekliyon sen anlamadým T B M M yi nizibemi açsýnlar çankaayayý mý getirsinler çapýmýz kadar büyüyoruz ayrýca tikencanýn þu sözü NÝZÝP GELÝÞMEMÝÞ GENÝÞLEMÝÞ çok dogru ama zaman içinde her sey oturacak tabiki cýlkýný çýkarmayalým
saygýlar
Emailinizi güncelleyin
bencede cok býrsey beklememek lazým nýzýp olabýlecegýnýn en guzel yerýne gelmýs ve bunun devamý da gelýcektýr.