Bence senin baðça olsun,ADMÝN.Narlarý elleyenin elini kýrarým.
Bence senin baðça olsun,ADMÝN.Narlarý elleyenin elini kýrarým.
war abý nar wardý ama sýmdý sadece agaclarý war yerýnde
ilkay abem bunlar kuru firikik çýkaracaklar anlaþýlan....en iyiysi sen beni davet et de biz kendimize baþka ziyafet çekelim...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
ben daha emin olun nerde olduðunu veya nerde olacaðýný bile bilmiyorum çünkü senenin büyük bir kýsmý hep dýþarýda geçtiði için þimdiden özür diliyorum burda olursam kesinlikle gelmeye çalýþacam lütfen nerde olduðunu yazarsanýz memnun olurum ha birde saat kaçta þimdiden teþekkürler
ben ilk defa katýlacaðým için heyecanlýyým.Nizip com ailesinin bir üyesi olmaktan da kývanç duyduðumu ifade etmeliyim.Admin beyin hayýrlý çalýþmalarýnýn göðsümüzü kabarttýðýný eklemeliyim.herkese selam
Ýnþallah bu sefer gelirim....
Nizp.com ailesiyle tanýþma nasip olmadý...
Konu KONT tarafýndan (24.07.07 Saat 17:57 ) deðiþtirilmiþtir.
Evet arkadaþlar bir soru sormak istiyorum. 18 aðustosta oluþturulacak olan Nizip.com halayýnýn ucundan kimler tutacak? Ona göre davul-zurna getirilicek. Eðer halay uzun olursa çifte davul tutulacak...![]()
bireysel emekli, sadece üye...
hele dur þimdi aklýmýz tekne turunda![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Abi öyle deme yavv. Bu düðün sezonunda Hanifi'yi bulmayý kolay mý bellin sen?
bireysel emekli, sadece üye...
ya ben niye yokum![]()
sevgili ramazan,
bak gene sana katýlýyorum,biraz ******lýk gibi oluyor ama
benim düþündüklerimi benden 10 dk önce düþünüyorsun
walla bu dostluða bir kan akýtmak gerek nazar deðmesin diye.
hatta ve hatta bir açýk arttýrma gibi bir þeyler yapalým ,herkes bir þeyler getirsin,
bunlarý burada satýþa koyalým,toplanan paraylanda dýþarýda okuyan Nizipli kardeþlerimiz için bir ödenek -burs sandýðý oluþturalým derim.
fazla yemeðe gerek yok osman abinin dediði gibi maksat birbirimizi görmek,
ve Nizip için birþeyler yapmaya oluþturmaya karar vermek.
Yalnýz biraz barak havasý olsa fena olmaz yani , barak havasýnýn en güzel kolleksiyonlarýný bursa'da yusuf hocamda dinliyoruz. ister canlý (davul zurna ile) isterseniz ben bu CD'leri getireyim biraz halay çekek hele yawwwwwww.
En derin sevgi ve selamlarýmla,
ilker kayar
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Sevgili Ýlkay, sen bakma Osman efendinin öyle dediðine, ben geçen sene toplantýya geldiðimde Osman efendi aðzý oynayarak mutfaktan çýkýyordu, daha birde sofraya oturunca tepsinin en büyüðünü önüne çekmiþ, dizlerinin altýna da bir deste ekmek gizlemiþti.
Osman bey kusuruma bakma, hoþgörüne sýðýnýrým, bende yalan yok, hýlafta yok.