Tamam CALÝ, kelle de senden. Listeye ekliyorum.
Tamam CALÝ, kelle de senden. Listeye ekliyorum.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Cumali ilgine teþekkür ederim arkadaþým. Öyle çok yaptýrmaya gerek yok. Maksat özlenen tadlarý bir masada azar azar sunmak.
- Yemek dýþýnda etkinlikte yapabilirmiyiz bilemiyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yaparýz abi davul zurna mý getirtsek. içimizde birde sesi yanýk olan varsa ooo daa ne![]()
SIKINTI YARATMA...!
ýnsallaah bende orada olurum sýmdýlýk mersýndeyým ama ýnsallah býr aksýlýk olmadýgý surrece oradayým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ya bir sorum olacak? Buluþmanýn yapýlacaðý yerin kapýsýnda davul çaldýrsak nasýl olur? Þöyle iki tur halayda dönüp kurtlarýmýzý döksek? Size Hasan Daðlý oynardým. Ne de olsa aþþaðý obalýyýk. Uzun zamandýr baþ çekmedik. C.ali kardeþim, sen Abdal Hanifi'yi þimdiden ayarla.![]()
Konu Subutay tarafýndan (07.07.07 Saat 14:45 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Büyüklerimiz, abilerimiz, izin verdikten sonra neden olmasýn fatif...nede olsa sagýmýz solumuz edelerle Kaynýyor. aðalarým beni Kýrmaz gelirler...ibocanda merzeke yapar bize
![]()
[IMG]http://www.Nizip.com/image.php?u=6603&dateline=1183821340
davulu ibo zurnayý da cali çalsýn ama![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
YOK AKRABAM NE ZAHMETÝ BENÝM ÝÇÝN BÝR ZEVKTÝR.HEM YEMEK ÝÇMEK BAHANE MAKSAT BÝR ARADA ÞENLÝK OLSUN BERABER OLALIM YOKSA YEMEK ÝÇMEK NEDÝRKÝ!
walla bu toplanantý çok guzel olacak gýbýme gelýyor ýns. toplantýya katýlýrým