mehmet kým kardes ben mýýym?
mehmet kým kardes ben mýýym?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hayýrlý olsun...
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
BU OSMANLI CAFETERYASÝ NÝZÝBE DAHADA BÝR GÜZELLÝK KATMÝÞ TÜM NÝZÝPLÝ HEMÞERÝLERÝME HAYIRLI VE UGURLU OLSUN ALLAH BOL KAZANCLAR VERSÝN NÝZÝP BU PARK GÝBÝ EN ÝYÝLERÝNÝ HAK EDÝYOR HERKESE SLM LAR
kardes ben ilk çayý ýcerým ýkýncýyý cay ýcmem dedým baska býr sey ýcerým yaný sende býze sýcakta ýký tane cay mý ýcýreceksýn mýksam?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tek kelimeyle helal olsun hem park hemde açýk olan parklara bakým böyle bir belediye ilk oldu ama sonuncusu olmasýn hangi faaliyet olursa olsun.
Adalet yoksa, cesaret de yoktur.
Cesaretin varsa, adeleti de bulursun.
tam NÝZÝP'e göre bir park...devamýn gelmesi dileðiyle...
YAÞAMAK BUY-SA ÜSTÜ KALSIN...
kardes ýkýncýler senden ben býlmem ýstersen sende ilkinde kola ýc ýbana uyar ama ben ýkýncýde kola ýcerým sen kara ve artýk ne ýcecegýne![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
arpa ve Bugday Ofisinin Taþýnacaðý Söylentisi Dolaþýyor... acaba ne kadar Doðru... Eger Oyle Bir sey varsa oranýn osmanLý Parkýnýn Þubesi olmasýnda Fayda olur kanýsýndayým... sonra birda menderes mahallesinin o tarafa aynýsýnýn Týpkýsý YapýLýrsa o zaman bence hem OsmanLý Parký ciddi manada rahatLar hemde vatandaþlar Osmanlý Parkýna gelmek için zorluk yaþamaz...
calý kardes menderes mah. o kadar genýs alan warmýký hem boyle býr parkýn nýzýpte 3 tane olmasý buyuk maddý destek ýster beledýyemýz bunu yaparsa bazý onemlý seyler aksayabýlýr ama zamanla baska yerlere baska parklar yapýlabýlýr hem ayný tarz olursa çok sýkýcý olur farklý olursa daha ýyý olur
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Efendim parkýn düzenlemesi ve güzelliðine kimse bir þey diyemez gerçekten çok emek harcanmýþ halkýn ihtiyaçlarýna yönelik bütün ayrýntýlar hesaplanmýþ ama geçen gece gördüðüm hiç hoþ olmayan görüntü karþýsýnda tüylerim diken diken oldu inþalah bir çözüm bulunacaktýr bunada
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Orada gezip bir çay içmek bir ayrýcalýk olsa gerek.çok hoþ....