MÜKEMMEL OLMUÞ DESEK YERÝ VAR BENCE
MÜKEMMEL OLMUÞ DESEK YERÝ VAR BENCE
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Biz Nizip.com sitesi olarak bu türden baþarýlý çalýþmalarý sitemize aktararak daha geniþ kitlelere ulaþmasýna vesile olmaya çalýþýyoruz. Bu program gece saat 2 gibi yayýnlandý. O saatte TV baþýnda çok fazla izleyici olmayacaðý kesin. Diðer taraftan maalesef bu türden TV programlarýnýn tekrarlar yayýnlarý da pek sýk yapýlmýyor. Sanýrým bir çok kiþi bu iki genç kardeþimizi ilk defa Nizip.com sitesinde izledi. Eðer arkadaþlarýmýz buradaki vidyo sayesinde maddi-manevi destek bulursa ne mutlu bize...
bireysel emekli, sadece üye...
subutay kardeþ gerçekten de sana ne kadar teþekür etsek azdýr bizimle bunlarý paylaþtýðýn için.bir Nizipli olarak çok gurur duydum izlerken
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ýký hafta once yýne çýkmýslardý genc bakýs programýna
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bu yarýsmada gercektende çok guzel seyler cýkýyor orataya hayatý kolaylastýran ýcatlar çok çýkýyor orataya
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
En güzel yatýrým eðitime yatýrýlandýr. Çünkü geri dönüþümü insanlýða hizmet verebilmektedir.
annem utanýyo benden hatta yüzüme tükürüyo puuuh sana bak milletin çocuklarýna aferin hele bi de sana bak ance pc baþýnda o site benim þu site senin gez yetmez msn leri çal milleten sonra aaa þaka yaptým de
benim tek bulduðum icat güdümlü anne terliði annem bi fýrlatýyo kafama hoooppp geriden geriye anneme geri gidiyo terlik sonra bi daha fýrlatýyo bi daha bi daha derken aha durum ortada