NÝHAYET CAFE ACILDI COK SEVÝNDÝM GERCEKTEN AMA DAMSIZ GÝRÝLMEZ DÝYORLAR ORHAN ABÝ DOÐRU MU?![]()
HaYýrlý olsun... Nizip Halký hak ediyor... (Lütfen Konuyu dagýtmayaLým)
C.ALÝ KONUYU ÇOK CÝDDÝYE ALIYOSUN ÝLGÝNE TÞKLER
HAYIRLI OLSUN.BÝR AKÞAM GÝDERÝZ. BU ARADA BU KAFE BÝRÇOK ARKADAÞA NEDEN OLMUÞ
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ABI HAYIRLISI ILE ORAYA GELELIMDE ICERIZ INSALLAH
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ALLAH HAYIRLARA VESÝLE ETSÝN (AMÝN).........
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
vATANA millete hayýrlý ugurlu olsun...
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
hayýrlý olsun....yazýn artýk serserilerden uzak olursa tadýný çýkarýrýz inþallah...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
3 VARDÝYA ÇALIÞAN GÜVENLÝK GÜÇLERÝMÝZ VE SÜREKLÝ ORADA HAZIR BULUNAN POLÝS EKÝPLERÝ VARDIR,O KONUDA HERHANGÝ BÝR SIKINTI YOK.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com