bakalým Nizip.com spor dan fark yýyýncede buraya yazacakmý arkadsýmýzzz...![]()
bakalým Nizip.com spor dan fark yýyýncede buraya yazacakmý arkadsýmýzzz...![]()
arkadaþ biz centilmeniz futbolda yenmekte ver yenilmekte var hiç farketmez neden yazamýyacakmýþýz iyi oynayan kazansýn derim ben sahada görüþücez.....bakarsýn sen bidaha yazamazssýn ha ne dersin...tahmin ettiðinin terside olamazmý...
açýn Nizip spor un önünü açýlýn yeþil Nizip spor geliyor Nizipspor u ben de beraber geliyorum
Made Ýn NizipLi
Nizip.com takýmmýmýzda tam teþekküllü bir çalýþma var.derviþ bey tüm hazýrlýklarýn tamam olduðunu belirti.
Olur böyle yanlýþ anlaþýlmalarAvcý kardeþ c.tesi akþamýnkini þimdiden söylemiþtir.
Formalar geldi ve harika olmuþ.
Sponsorumuz ALPES SÝGORTAYA teþekkür ederiz.
Yarýn gece seçmeler var. Derviþ yeri söyler size
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
akþam ki maç çok çekiþmeli ve çok güzel geçti ben Nizipbelediyesi takýmýna teþekkür ederim centilmence bir maç oldu ayaklarýna saðlýk. Nizip com maçý içinde cumartesi belli olacak herþey iyi oynayan kazansýn diyorum... ama bu kadar emin konuþmak yanlýþ olur. yazan arkadaþlara teþekkür ediyorum ( teselli oluyolar en azýndan P![]()
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
ama gazetecýler kacak oyuncu oynatýyorlar umarým býzým macýmýzdada oynatmazsýnýz kacak oyuncuyu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
basýn kartlarý kýmlýklerýný kontrol ederýz..yok öle kaçak oyuncu ..hazýmete ugrayacaklarýný anladýlar sanýrým 1. lýg den futbolcu getýrýp basýn mensubu yapsalar yýne boþþ..yenýlcekler..![]()
arkadaþlar benim kadromda taþ çatlasa 1 oyuncu ekstradfan oynayacak. ben Nizip com gibi 7000 kiþinin içinden adam seçip çýkarmýyorum Nizipte top oynayan kaç tane gazeteci var kiii....valla gerekirse basýn kartý yine yaparým ben o oyuncuma madem gazteci diyosunuz. nerden bilcem sizin iyi bir top pynayan arkadaþý alýp Nizip comda bir nikle kayýt yapýp sonra buda Nizip comlu diye oynatmýcamý. anlaþýlan korkmaya baþladýnýz bide erken kývýrýyorsunuz yani yenilseniz bahane hazýr demi arkadaþlar. ister oynarsýnýz isterseniz oynamassýnýz. ama böle kývýrmaya gerek yok. benim kadrom 3 maçtýr deðiþmiyor bi tane sakat harici... ben sizin kadronuzu araþtýrmýyom siz neden bu kadar peþine düþüyorsunuz... yoksa öküz altýnda buzaðýmý arýyorsunuz... kadromuz belli oynamayacaksanýz haber verirsiniz biz ona göre rakip çaðýracaðýz. çekinen biz olsadýk kadronuzu bu kadar incelemezdik anlaþýlan korku þimdiden sarmýþ.biz sadece bir maç için kurmadýk her hafta oynayacaðýz. ama böle demeniz hoþuma gittti. çekindinizi bilmek te güzel ( ama bunlar bahane deil )
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Nizip'te faaliyet gösteren gazetecilerin sayýsý ortada. Kimi futbolu sevmiyor, kimisi sevmemesine raðmen gönülsüz gönülsüz de olsa oynuyor. Kimisinin iþi baþýndan aþkýn futbola zaman ayýramýyor. Nizip.com futbol kulübünü anlamak mümkün deðil! Bazý arkadaþlar mal bulmuþ maðribi gibi klavyeye sarýlmýþ ve neler neler yazmýþlar. Zaten bizim ekstradan getirdiðimiz arkadaþýmýzda futbolu pek sevmiyor. Ondaki tek amacýmýz kadroyu tamamlamaktý. Anlaþýlan o ki Nizip.com futbol kulübü bize diþ geçirecemeyeceðini anladý ve þimdiden bahane peþinde koþmaya baþladý. Biz Nizipli gazeteciler olarak arkadaþlarýmýzýn bu tür düþüncelerine anlam veremedik. Zaten sizlere biz öneride bulunduk. Hemen fikire sahip çýktýnýz adeta bizim ile maç yapmayý istemiþ gibi açýklamalarla garip tavýrlarda bulundunuz. Amacýmýz sinerji yaratmak tanýþmak ve dostluklarýn kazanmasý idi. Merak ediyorum acaba maçta bizde ekstra sporcu oynarken yenilirseniz ne gibi hareketlerde bulunacaksýnýz! Allah Nizipli gazetecilere þimdiden kolaylýk versin. Unutmayýn amacýmýz sinerji ve spor....
Büyük gün yakýn Nizip.com un gücünü görecekler
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
takýmýmýz sadece Nizip comla oynamak için kurulmadý kardeþ biz turnovalara hazýrlanýyoruz ve þuanda alt yapýsýný hazýrlýyoruz ne o öyle kaçak adam falan kusura bakma Nizipli mehmet taransfer denen biþey var arkadaþ bizim yeni transferimiz yani bizim muhabirimiz sizlere basýn kartýnýda gösterebiliriz nasýlki Nizip comun türkiyenin her yerinde yaklaþýk 7000 üyesi varsa bizim gazetelerinde muhabirleri vardýr
bu arada akþamki belediye personeli takýmýyla yaptýðýmýz maçtan dolayý kendilerine çok teþekür ederiz centilmen ve dostluk içerisinde geçtiðinden dolayý...
içimizde bir kiþinin gazeteci olmamasý normaldir çünkü büyük takýmlar bile mutlaka transfer yaparlar takýmýnýn daha iyi olmasý için tarnsfer þarttýr ama biz takýmýmýzýn hepsinin gazeteci olmasý için gayret sarfediyoruz siz kendinize güvenmiyorsunuz galiba Nizip comun binlerce üyesi var bir takým çýkaramýyorlarmý yoksa çok komik..
NÝZÝP COM ÜYELERÝNE;
Cumartesi 11-12 özyurt halý sahada maç var. oynayacak arkadaþlar malzemenizle gelirseniz oyuncu olarak oynayabilirsiniz.hem tanýþmýþ olursunuz üyelerle...bide oyuncu sayýmýz fazla olduðundan 2 devrede farklý iki takým deniyeceðiz.gelen arkadaþlarýn hepside oynayacak,bundan sonraki maçlarada iyi olarak seçtiðimiz kadro devam edecek,arada bi yeni üyelerden takviye yapýlacak. Oynayacak arkadaþlar mümkünse o gece orada bulunsunlar.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ