abi adres hýrdavat malzemecisi ender cam var onun karþýsý eskiden fýranca fabrikasýydý orasý
abi adres hýrdavat malzemecisi ender cam var onun karþýsý eskiden fýranca fabrikasýydý orasý
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
az önce test ettim.hakikaten nefismiþ.hayri usta meðer bildiðimiz kasap hayri abiymiþ.helal sana usta nezih bir mekan,kusursuz bir hizmet ...tabii lezzetli yemekler.illaki paça ama! bundan sonra orayý yol ederiz herhalde.hala tadýna bakamayanlar acele etsin bence.ilk tadanlardan olmak bir þans olur ilerde.haydi afiyet olsun...
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
vaybe gercekten özlemisim,eskiden hemen hemen hergün yerdim,ama almanya da bulamiyoruz,neyse hemsehrilerime hayirli olsun,insallah izinde doya doya yerim .selamlar
Hayýrlý olsun, Allah bol kazanç versin hayri dayýmýn Kelle paçasýbir numaradýr. tadýna bakmayanlara þiddetle tavsiye ederim. .
HAYIRLI OLSUN ALLAH BOL KAZANÇ VERSÝN VALLAHÝ CANIMDA ÇEKTÝ BÝRDEN ARKADAÞLARI ARAYAYIMDA GÝDELÝM OLMAZSA .
Sevgili dayým Hayri CANKESENin bu iþ yerini açtýðýný siteden öðrendim.Bu konuyu açan ve fotoðraflayan arkadaþlarýn hepsine teþekkür ederim.Ýþte bizim sitemizin farký bu.Ayrýca dayýma da hayýrlý kazançlar dilerim..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 19:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
hep kendinize müslümansýnýz insan bir adres verir ve buyur eder hani Nizip ve Nizipli misafir perverdi ne oldu biz gurbettekileri hiç düþünmezmisiniz
hayri Ustadan Paça Hakikaten Mükemmel ....yemiyeni Döviler Gündüz Karniniz Acikirsa Bariþ Ustanin Pizzalarinin Tadina Bir Bakin Enfes!!!!!!! Gündüz Pizza Lahmacun Gece Paça çorba Hadi Afiyet þifa Olsun........ .
Noli abi yav hangý sayfaya baksak ya hürmet ya iþkembe e tabi ba da gerekli de bukadarda olmaz ha .ençok ilgiyi bu sayfalar göri buda beni çok üziiiii
SÖZ VAR ÝÞ BÝTÝRÝR SÖZ VAR BAÞ YÝTÝRÝR
Ya Hayirli Olsunda Bu Paçayi Gece Içince Ertesi Gün Akþama Kadar Tok Tutuyor Diyer Esnaflar Aç Kalacak Vallahi
HEP YARINLAR ÝYÝ OLACAK DÝYORUZ BU GÜNLERDE DÜNLERÝN YARINI DEÐÝLMÝ.
Hep paça dedik ama Hayri ustanýn çýtýr lahmacununu da unutmayýn. Yek kelime ile harika.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan abi anca yazýyorsun ama...![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
maþallahý var hayri babanýn.lahmacunu nasýl bilmem ama ,saç kavurmasýný beðenmedim.eeee caným her yemeðe de el atmasýn ..baþkalarý ne yapar sonra?merak ettim bu hayri usta siteye reklem parasý veriyormu?haa admin,var mý ?.
siteye gönlü veren arkadaþlarýmýzýn eseri bu lütfen kýskanmayalým. her þey para demek deðil ..
.