Konunun içine ettiniz bu mesajlarý bu konudan silelim Baþak kýzýmýza ayýp olmasýn bölüm yetkilisi kim acaba, konuyu temizlesin, çünkü bu konular tüm dünyadaki nizipliler tarafndan takip ediliyor.
Konunun içine ettiniz bu mesajlarý bu konudan silelim Baþak kýzýmýza ayýp olmasýn bölüm yetkilisi kim acaba, konuyu temizlesin, çünkü bu konular tüm dünyadaki nizipliler tarafndan takip ediliyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Niye ne olmuþ da hemen konularý silip mesajlarý deðiþtirmeye baþladýnýz...Gözünüz iki adam gördü gene.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
ammi konularý sulandýrmakta üstüne yok
Aslýnda seni BÜYÜK ÞEHÝR BELEDÝYESÝNDE itfaiye Çavuþu yapmak lazým
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Maho gerçekten sitedeki bazý konularý yalýn býrakmak lazým, mesela Kanada'da bulunan bir Nizip'li 20 senedir þiveydiz yemedim hele bir araþtýrayým nasýl yapýlýyordu diye internette araþtýrma yaparken nizip.com'un bu konularý karþýsýna çýkýyor adam baþlýyor konuyu okumaya derken iþin içine avrat yok 2 tane daha alayým yok köyden avrat getireyim gibi cümleleri görünce neye uðradýðýný þaþýrýr.Kankaaaaaa pampiþlik yapma
![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Annem de akþam yemeðine acur dolmasý yapmýþ fazla yemiþim sanýrýmsoda þiþesi elimde oturuyorum
![]()
Ne yani, þimdi Kanada'daki adam þurada acur dolmasý muhabbeti içinde hafif sulanmayý görecek diye rahibe hayatýmý yaþayalým bilader...Macasý yiyen varsa iki de alsýn üçte. Kanada'daki adama þirin görüneceðim diye Nizipli çizgimden hiçççç çýkamam aga.
Çaktýrma Musti hasedimden çatlayacam dermiþim.Þaka þaka.
yapanýn eline saðlýk .yiyene afiyet olsun.pc baþýndaki bizlere de iyi aðzý sulanmalar)
keþke olsa da þimdi bizde yesek))
CANIMSIN CANIM...