Siteyi ancak açabildim çok yavaþ, ben buradayým buluþmaya en kalabalýk þekilde gelin.
Siteyi ancak açabildim çok yavaþ, ben buradayým buluþmaya en kalabalýk þekilde gelin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hahaaaaaaaaaaaaaaa harika olmuþ Ramazan Tarhan kardeþim, Oktay kardeþim Rüstem Cankesen kardeþim,müslüm emmi,abdulkadir kardeþim hepinize ayrý ayrý teþekkür Vallahi þunu açýk açýk yazayým ne zaman gitsek kardeþlerimzin ilgi ve alakalarýndan ziyadesi ile memnun ve mutlu oluyoruz Allah hepsinden razý olsun KARDEÞLERÝM ÞUNU SAMÝMÝ OLARAK SÖYLÜYORUM BÝR NÝZÝPLÝ OLARAK RÜSTEM VE OKTEY CANKESEN KARDEÞLERÝMÝZÝN ÝSTANBUL GÝBÝ BÝR YERDE OLMASI GERÇEKTEN BÝZÝM ÝÇÝN BÝR NÝMET VE ÝMKAN ALLAH HER ÝKÝSÝNDENDE RAZI VE HOÞNUT OLSUN ÝNÞALLAH BÝZÝMDE ONLARA BÝR GÜN HÜRMET ETMEMÝZ ÝÇÝN BÝZE BÝR FIRSATBAHÞEDERLER ÝÞÝNE GÝTMEYÝP BÝZÝ ÝSTANBULDA KARÞILAYAN ARAYIP BÝZÝMLE ÝLGÝLENEN ÖÜSLÜM EMMÝYE ABDULKADÝRE DE AYRI AYRI ÇOK TEÞEKKÜR EDERÝM KARDEÞLERÝM BU NÝZÝP COMU GERÇEKTEN TEKRAR ÇANLANDIRILMASI LAZIM FELSEFE KARDEÞÝMÝN ÝÞÝ DOLAYISI ÝLE ONU GÖREMEMEK AYRI BÝR HÜZÜNDÜ BÝZÝM ÝÇÝN SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Teþekkür ederim mahmut kardeþim inþallah görüþmek nasip olur amma senin istanbulda olmaman bizim hele hele benim için BÜYÜK EKSÝKLÝK OLDU seni bolca andýk
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
SÜPPERRRRRR YAAAAAAAAA... kuzu da kuzu...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Eline hiç yakýþmamýþOna kuzu yakýþýr
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254