Fatih Soyarýk: Emrah Mahmut abin olsa sana þimdi BAHTSIZ BEDEVÝ derdi haikatende muðlanýn devecilerine benzemiþsin Beðen · Yanýtla · 9 Ocak, 14:24
Mehmet Yavuz :yakýsmýs emrah abiBeðen · Yanýtla · 2 · 9 Ocak, 15:17
Muslum Akpek Sendika isteyin, gelip sizi örgütleyeceðim Beðen · Yanýtla · 1 · Dün, 11:03
Tarhan:Gezi'de baþarýlý olamadýn..sicilin bozuk senin.senin örgütünden ne fayda gelir)Beðen · Yanýtla · 2 · 22 saat
Muslum Akpek : Orada paralel yapý vardý iþimizi onlar bozdu heheeee Beðen · Yanýtla · 1 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü : Senden bir nane olmaz Müslüm abi gel AKP li ol milletide yorma.Beðen · Yanýtla · 2 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü Emrahta ontoriyo kurtlarý gibi olmuþ maþallah...Beðen · Yanýtla · 2 · 22 saat
Mahmut Küçük M-kü Ha bu arada orada parelel yapýnýn olduðunu biliyor olduðunuzda meydana çýktý...CHP ve Fetonun ortak hareket ettiðini bir kez daha deklare etmiþ oldun.Beðen · Yanýtla · 22 saat · Düzenlendi
Mahmut Küçük M-kü sen milleti örgütleyeceðine güzel bir tarih ver nizip.comu örgütlede þu kuzuyu da kes artýkýn.Beðen · Yanýtla · 2 · 22 saat
Tarhan:Bi Sarýgül bi de kuzu kelimelerine hiç tahamülü yok bunun..bak yine kayboldu Beðen · Yanýtla · 2 · 19 saat
Fatih Soyarýk :Bencede bu kuzu iþini halletmek lazým yaza kalýrsa koyun olur ona göre Beðen · Yanýtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek La yorum bir yere kaybolmadým. Buradayým. Kuzu koyun oldu kartlaþtý hala siz bir tarih belirleyemedinizBeðen · Yanýtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek Bende suç yok.Beðen · Yanýtla · 1 · 19 saat
Muslum Akpek Herkesi örgütledim bir sizi örgütleyemedim Beðen · Yanýtla · 1 · 18 saat
Fatih Soyarýk yooooo ben bir yaz davet ettim durdum evde kimsede yok dedim kusura bakmayýn arkadaþ kimse davetime uymadýBeðen · Yanýtla · 18 saat
Fatih Soyarýk biz gelelim olmuyorsa dedik gene kimse bir þey demediBeðen · Yanýtla · 18 saat
Tarhan : Yalan...külliyen yalan...Bizi oyalayan kiþi Fatih abidir...yok bu hafta müsait degil...yoköteki hafta yaðýþ var...yok hele bekleyin karýyý nizipe yollicam...bekle bekle kaldý iþte Beðen · Yanýtla · 18 saat
Fatih Soyarýk ülennnnnnnnn yalanýn kýlçýðý olsa boðazýnýzda kalýr ben hiç görmedim bu adam yalan söylerken ölmülþ diye mezar taþlarýnda böyle bir yazý okuyanýnýz oldunu heç Beðen · Yanýtla · 18 saat
Tarhan: Ümeti muhamet þahittir..nizipcom tapelerini açýklarým bak Beðen · Yanýtla · 18 saat
Emrah Tarhan Helal olsun bana bak bu fotomda Muslum Akpek abiyi hatirladik kuzu bos yere unutulmustu zaten yine ben vesile oldumBeðen · Yanýtla · 18 saat · Düzenlendi
Mahmut Küçük M-kü Îster bu dünyada isterse öbür dünyada kuzuyu isterim, haberin olsun... Beðen · Yanýtla · 3 saat