Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
tek kelime ile Mükemmel olmuþ þimdi ammi bu inegi gelecek Cumhurbaþkanlýðý seçimlerine saymasýn
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
hakkaten dana kesse de C.baþkanlýðý seçiminde ki da aradan çýksa![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ýdiiacýlarý görelim o zaman![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Birincisini hallettik te..ikinci kuzu bir kenarda kalsýn![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
s.a millet duydum kuzu varmis nerde.sponsor kim. benim aparat kimdw kaldi en s on
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
birinciyi ne zaman halletiniz yav, bizden habersiz hidoyla ikinizmi yidiniz yoksa
[ýmg]http://www.nizip.com/customavatars/avatar7883_66.gif[/ýmg]
[sýze=2]m.küçük[/sýze]
[sýze=2]1 gün önce #28[/sýze] kankama garamet atmayýn...adam kuzunun tarihini bile verdi ama millet yanaþmadý caysa hakkýdýr.
makin
sanýrým o alet oktayda kaldý..merkez üssü alfa..oktayýn yeri..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Hadi þu tarihi kesinleþtirin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
o alette sadece fotoðraf çekmelik. kimsenin sabrý gelmiyor piþene kadar![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Gemlike geliyor deniz uçaðý 18 kiþilik tarifeli ama 18 kiþi dolunca DOLMUÞ USULÜde ayný fiyata geliyor. Ayrýca Ýstanbuldan bursaya helitakside var, istediðiniz yere indiriyor, kemalpaþaysa kamalpaþa yeterki bir düzlük bulsun. oda kelle baþý 300 tl felan.
Bursa belediyesi çalýþýyor yorum....
Fatih abiye bakýyoruz..
Bir tarih versin çökeceðiz mekanýna![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..