Kayyýða binersemi![]()
Kayyýða binersemi![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hep birlikte bineceðiz inþ![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
osman amca ;
kuzu sabii kaçmaz, o er adamdýr, yiðit adamdýr , þaný yürümüþ adamdýr , akpak larýn yüzü ve keli en parlak olan adamdýr ( kafasý kel ya :-) ) , kaçsa daha öncekilerden kaçardý , onlardan kaçmadýðýna göre bundan da kaçmaz , kendisi fizanda da olsa gelir verdiði sözü tutar ve kuzusunu keser. Eðer kesemiycem derse o zaman ben keserim , yeterki kuzenim desin , ben keserim emme evlatlýðýna ( kendileri Hido bey olurlar ) ben bakamam derse onu ben besleyemem onu da sen veya oktay usta beslemeye almanýz lazým, oktay usta da avrupa yakasýnda uzakta olduðuna göre , bu kuzenin evlatlýðý sana kalýy ellaem, hanan binan yýklýr osman emmi bende sana demesi yorum ...
makin
Benim iþ yerinin altýnda limuzuncu var.
Abdýlakdýr biliy
Osman Demir Istanbul
Adam baklava yedireceðim diye kolunu soktu boðazýma![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hadi beyler artýk bir karar verin de bende þu kuzuyu beslemekten kurtulayým.
kuzular bulundu
berendide koyun kuzu buluþmasý - Dailymotion video
kuzular ahhh kuzular........
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Seveni sevdiðiyle buluþturalým o zaman![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bana haksýzlýk yapýyorsun kanka, ben seçimin hemen ertesi yer ve tarih verdim ama her kafadan bir laf çýktý ve sonuç yine belirsizlik oldu, artýk sýkýlmaya baþladým, bir türlü karar veremediniz, verin þu kararýnýzý da ben de bileyim.
Yok kaçtý, yok siz unutun kuzuyu, kesmez kaçar bu ne ya, ben Ançeketliyim bir söz verdimmi o iþ bitmiþtir. Kýzdýrmayýn götürür kuzuyu Bilal'in vakfýna baðýþlarým.![]()