Arkadaþlar gerekli destek gönül dostlarýndan saðlandý..Hediye iþide tamam.. Ürünü Ustadan pazartesi veya salý teslim alacaðým. Pirinç tebrik kartýný da yaptýrdým..Hadi bakalým, bana kolay gelsin.![]()
Arkadaþlar gerekli destek gönül dostlarýndan saðlandý..Hediye iþide tamam.. Ürünü Ustadan pazartesi veya salý teslim alacaðým. Pirinç tebrik kartýný da yaptýrdým..Hadi bakalým, bana kolay gelsin.![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kýlavuzu karga olanýn burnu.......kalkmazmýþ..
Bu herkese yapýlacak bir þey deðil...Bu ilk ve son kez Buseye özel bir durum...Sitemizin tek bayan üyesi var sen kýzým dedin Abdulkadirde bacým dedi...Ve bebeði olmuþ, Allah analý babalý büyütsün...Sen böyle düþünebilirsin, haklý da olabilirsin ama kalkýp karþýdaki insaný kýracak þekilde konuþman hem yaþýna hemde vizyonuna yakýþmadý...Abdulkadir isim listesi yapmadý kimin ne kadar verdiðini de yazmadý sessiz kalsaydýn daha þýk olurdu.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Her zamanki gibi anlamak istediðin yerden anlýyorsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Dokunmayýn babama.. siz onun bu iþe ne hikmetle girmediðini, lüzum üzerine açýklama yapma gereði duyduðunu ANLAYAMAZSI NIZZZ..
ÇÜNKÜ O BÝR ÞIH. HEPÝMÝZÝN ÞIHI.
Ne yapaýyorsa mutlaka bir hikmet-i aliyesi ve dahisi var.
Neden katýlmadý?
çünkü açýktan herkesin içinde böylesi bir faaliyete katýlmazdý.
Bu onun Þýhlýðýna leke düþürürdü.
O gizli yapýlan yardým ve organizasyonlarda en önde gider..
Geceleri, omzunda yardým kolileri fakirlerin evleri önüne býrakýr gider.
Gizli gizli mal-ü hülya kurar ve hep bizim iyiliðimizi ister.
Üstelik o bildiðiniz CeHePe lilerden deðil. Ýþte o kadar.![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Yað yakma len babana, benim kuzen bilir iþini , sen oðlucuðundan gelecek yaða heç ne ihtiyacý yokturrr, anadýn mý ?
saðlýcakla...
Sen de bu konuyu fazla uzatma ve herþeyi reklam etme , katkýda bulunanlarý da hediye yi vereceðin arkadaþýmýzý da incitebilirsin bana kalýrsa bu konuyu da rafa kaldýralým , sýrf bu sebeplerden dolayý ne dersiniz böyle daha güzel olmaz mý ?
makin
Hediyeleþmek sünnettir, güzeldir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
katýlan katýlmayan herkese,sitenin tek bayan üyesi olduðum için özel bulanlara,hediyenin alýnmasýnda ve bana ulaþmasýnda emeði geçenlere,
ayrýca açýk sözlü abilerime,
çok teþekkür ediyorum.
çok naziksiniz,her þey gönlünüzce olsun...
kýzsam da sizi essahtan SEVÝYORUM...
Saygýlar Buse kýzýnýz...
CANIMSIN CANIM...