Yaw varya, sýrf senin yüzünden bir gün bu isteye girmeye yemin edeceðim...
Yaw varya, sýrf senin yüzünden bir gün bu isteye girmeye yemin edeceðim...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kurbanýn olayým. Gözünün yaðýný yiyeyim
azýcýk kural olsun. Kýzma nolur.
Kendini karþý tarafýnda yerine koy.
Yemin ederim þahsýma istediðin eziyeti yap.
Gýkým çýkmaz.
Osman Demir Istanbul
Yaw Osman bu resimde ne var Allahýný seversen, kime hakaret, küfür ve aþaðýlama var...Sonra burasý sütaþ karikatürleri bölümü zaten adý üzerinde karikatür bölümü yani gülme gülümseme bölümü....10.000'den daha fazla üyeye sahip þu sitede þu Müslüm abiden baþka kaç tane CHP'li var, kim kýrýlmýþ kimin gücüne gitmiþ, ortada kýrýlacak ne var sonra...Adamlar bir AVM'de 3 dakikada baþtan baþa dolaþan bir araç yapmýþlar yaw. Ona karýþma buna bir þey deme bu ne ya...Hani hoþgörü hani tahammül...Allah Allah...
Benim niye zorum gitsin ki, bütün bu Türkiyedeki icraatlarý müslümanlar yapýyor diye sizin zorunuza gidiyor...Sonra o resimde ne var...Allah aþkýna söyle ne var...
Kanka bu rayýn açýlýþý ne zaman yapýldý ben hatýrlayamadým
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kozlarýnýzý dürüm gününe saklayýn![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ortada bir þey yok kardeþim yok,ne kozu...Tarhan kendi çocukluk emzikli resmini kendi facesinde paylaþmýþtý bende aldým buraya koydum ona bir kulp, Tarhan ortalarda yok F. Gülenin bir aðlayan resmini Tarhana uyarladýk ki orada mevzu tamamen Tarhandý ona da bir kulp...Yukarýdaki resmi paylaþtýk yok o olmazmýþ siyaset oluyormuþ ona ayrý bir kulp...Ne konuþacaðýz burada, dürüme gelen varmý akþam ne yedik yarýn mönüde ne var....Bunlarý mý konuþacaðýz....Onu konuþma siyaset oluyor bunu konuþma büyüklere ayýp oluyor bunu konuþma sevenlere ayýp oluyor... Ne konuþacaðýz kaldý ki bu bölüm zaten karikatür bölümü yani gülümseme, birbirimize takýlma bölümü.Yemin ediyorum sýkýlýyorum ha.
Ya alemsin abicim yaaa..![]()
Senin bu feryadýn "Dondurmam Gaymak" filmindeki sahne gibi..
Hani solcu bir adam içki içtikleri yerde kapitalizm falan diyor masadaki arkadaþlarý da:
"Buraya eðlenmeye geldik siyaset yapma!.. diyiverince...
O solcu adam çýldýrýyor ya..:"Orda siyaset yapma burda yapma..
Cami de yapma, Meyhanede yapma..Kýþlada yapma..sokakta yapma.."
![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Ciddi bir bölümde olsa anlarým adý üstünde sütaþta la![]()