Evlat sen rahat ol, her þey ayarlandý planlandý, zamaný geldiðinde sana haber verilecek, yabancý dediðin þahýslar konusuna gelince , ben de biraz rahatsýzým VAN'lý meselesinde olduðu gibi olmasýn diye azami dikkat ediyoruz.
Evlat sen rahat ol, her þey ayarlandý planlandý, zamaný geldiðinde sana haber verilecek, yabancý dediðin þahýslar konusuna gelince , ben de biraz rahatsýzým VAN'lý meselesinde olduðu gibi olmasýn diye azami dikkat ediyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kendi imkanlarýyla gelmek isteyenler için son uyarý, ctesi sabah 11 de Çatalca giriþinde solda bulunan benzincide buluþup toplu halde gideceðiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hido,makin ammi oktay Cuma akþamý güngörende toplanýp akþam Ramazana gideceðiz ha unutmayýn ...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Len sen gidi aç gözlü aç . Sana et kalmaz diye korkýn demii ? Elmiþ yabancýmýþ nedir bu len ? Allah kýsmet ederse gelecez iþte , yine senle koyun koyuna yatarýz , kebabý da yeriz , sen tanýmadýklarýnla konuþma danýþ olma , sen babanla benle bacanaðýnla konuþ dürümünü ye yeter .....
makin
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Herkes gelebilir arkadaþlar.
Bizden biri ile giden için sorun yoktur.
Eðer kendi baþýna gitmek isteyn olursa
Çatalca E5 otobüs duraðýna gelsin onu alýp piknik yerimize ulaþtýrýrýz.
(Ekip baþý)
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
Osman Demir
Oktay Cankesen
Lütfen bu ekiplerden birine kaydolunuz.
Bu arkadaþlardan birine ulaþarak gitme yerine varabilirisiniz.
Çatalca Çanakca Köyü yerleþim alanýmýzdýr.
Sorularýnýz için Ramazan Tarhanla irtibata geçebilirsiniz.
Osman Demir Istanbul
Fýkra Günlüðü
Osman Abi, sabah uyanýnca o gün 70 yaþýnda olduðunu hatýrlamýþ. Yavaþ yavaþ yataktan kalkarken gözü ayaklarýna iliþmiþ.
-'Sevgili ayaklarým, Bugün 70 yaþýna girdik. 70 senedir Beni istediðim yere götürdüðünüz, bu yaþýma sizinle girdiðim için bahtiyarým,
sizlere çok teþekkür ederim, nice seneler dilerim... '
...
Sonra dizlerine dikkat etmiþ.
-'Sevgili dizlerim, bugün 70 yaþýna girdik. Bu kadar sene Beni taþýdýnýz, bükül dedim büküldünüz, çömel dedim çömeldiniz, bu yaþýma sizinle birlikte girdiðim için þükür ediyorum. Sizlere çok teþekkür ederim, nice seneler dilerim...'
Sonra gözü biraz daha yukarý kaymýþ;
- 'Eee ulan köftehor, ulan hayýrsýz emektar' demiþ, eðer sen de yaþasaydýn bu günümüzü hep birlikte kutlayacaktýk.
Buna güldüysen esas fýkralarda mýçarsýn o zaman![]()