Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Rusun tadýna bakmýþ gibi konuþuyorsunuz, Karadenizli kadýnlarý dinleyin isterseniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Ulan siz kim avrat almak kim.
Üç beþ rus mus
konuþun konuþun yengeleri bir gün görürüm.
hepsini tek tek rapor edicem.
Hayatýnýzý kararttýracam.
Hele Mahmut zaten hastanada çalýþýy
emekli olamýycak orda kalýcak. ,
![]()
Osman Demir Istanbul
BU KÖYÜN YARISI 2 EVLÝLÝK YAPMIÞ
Þanlýurfa Merkez'e baðlý Bakýrtaþ köyün nüfusu bin 200 evli çiftelerin sayýsý 240. Köyün evli erkelerin %50'si 2-3 evlilik yapmýþ. Bakýrtaþ köyünde 2 ve 3 evlilik yapan vatandaþlara mikrofon uzattýk. 3 Evlilik yapan 33 yaþýndaki Mehmet Demir, ilk iki evliliðinde aradýðý huzuru bulamadýðýný söyledi. Demir, ‘'Ben birinci evliliði yaptým anlaþamadýk, ikinciyi de yaptým olmadý. 3 evliliðimi yaptým þuan 4'üncü evliliði düþünüyorum
‘4 ÜNCÜ EVLÝLÝÐÝMÝ YAPACAÐIM'
Köyümüzün çoðu iki evlilik yapmýþ bugün yarýn bir akrabamda ikinci evliði yapacak. Beni örnek aldý ikinci evliði yaptý. Babam 2 evlik yapmýþ amcamda iki evlilik yaptý ortaðým da 2'inci evliði yaptý sadece köyde ben 3'üncü evliliði yaptým niyetim 4'üncü evliði yapmak.'' Dedi. Kendisi üç kez evlenen Demir, herkesin 2'inci evliliði yapmasýný önerdi.
Ýkinci evliliðini 40 yaþýnda yapan Salih Aslan ise kiminin çok evlilikte huzur bulduðunu kiminin ise bulamadýðýný dile getirdi. Aslan, ikinci evliliði tavsiye etmediðini söyledi.
http://www.haber7.com/neler-oluyor-h...cok-oldugu-koy
Osman Demir Istanbul
Marsta 500 gün geçirecek karý koca bir çift astronot olacak
Ben Mahmut Küçükü önereyim diyorum
Siz ne dersiniz arkadaþlar
http://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknol...-gonderecekler
Paragon Uzay Geliþtirme Þirketi Üst Yöneticisi Taber MacCallum, 2018 yýlýnda Mars'a evli bir çift göndermeyi planladýklarýný açýkladý.
WASHINGTON
''The Inspiration Mars Vakfý'' tarafýndan Washington Ulusal Basýn Kulübü'nde düzenlenen basýn toplantýsýnda konuþan MacCallum, çiftin Mars'a inmeyeceðini, gezegenin çevresinde dolaþtýktan sonra Dünya'ya döneceðini söyledi.
Gezinin yaklaþýk 16 ay süreceðini belirten MacCallum, çiftin yolculuða, özel bir roket ve kapsülle çýkacaðýný ifade etti.
MacCallum, yolculuk boyunca çiftin sýnýrlý olanaklara sahip olacaðýna, idrarlarýný içme suyuna dönüþtürecek bir sistem kullanacaklarýna iþaret etti.
Uzaya neden bir çift göndermek istedikleriyle ilgili soruya MacCallum, ''Bu, tamamen sembolik bir karar. Uzayda insanlýðý bir erkek ve bir kadýnýn temsil etmesini istiyoruz. Böylesi güç ve riskli bir yolculukta ancak evli bir çift, birbirlerine destek olabilir'' yanýtýný verdi.
Osman Demir Istanbul
Marsta 500 gün geçirecek karý koca bir çift astronot olacak
Ben Mahmut Küçükü önereyim diyorum
Siz ne dersiniz arkadaþlar
http://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknol...-gonderecekler
Paragon Uzay Geliþtirme Þirketi Üst Yöneticisi Taber MacCallum, 2018 yýlýnda Mars'a evli bir çift göndermeyi planladýklarýný açýkladý.
WASHINGTON
''The Inspiration Mars Vakfý'' tarafýndan Washington Ulusal Basýn Kulübü'nde düzenlenen basýn toplantýsýnda konuþan MacCallum, çiftin Mars'a inmeyeceðini, gezegenin çevresinde dolaþtýktan sonra Dünya'ya döneceðini söyledi.
Gezinin yaklaþýk 16 ay süreceðini belirten MacCallum, çiftin yolculuða, özel bir roket ve kapsülle çýkacaðýný ifade etti.
MacCallum, yolculuk boyunca çiftin sýnýrlý olanaklara sahip olacaðýna, idrarlarýný içme suyuna dönüþtürecek bir sistem kullanacaklarýna iþaret etti.
Uzaya neden bir çift göndermek istedikleriyle ilgili soruya MacCallum, ''Bu, tamamen sembolik bir karar. Uzayda insanlýðý bir erkek ve bir kadýnýn temsil etmesini istiyoruz. Böylesi güç ve riskli bir yolculukta ancak evli bir çift, birbirlerine destek olabilir'' yanýtýný verdi.
Osman Demir Istanbul