Yok karde?im yok. Marsta hayat var Nizip'te yok..
Yok karde?im yok. Marsta hayat var Nizip'te yok..
<marquee class=\"kyazi\" onmouseover=\"this.stop()\" onmouseout=\"this.start()\">CHA-TEEN\"
lan gidin ölmek isteyen biri varsa nizibe gelsin ne bir faaliyet var ne konser var ne etkinlik var anca latif doðan mustafa açýkses gibi nerde ismail yk nerde baþka sanatçý konser bile yok iyi bir parký var iþte.![]()
Nizip'te hayat var, sen nerden bileceksin Nizip özlemini Nizip'in kokusunu, Nizip'in Þýhlar mahallesini, Çarþý camisini, nohut dürümünü, Nizip balcanýný, Niziplinin can olduðunu, Niziplinin ne kadar yardým sever olduðunu, sen nerden bileceksin Niziplinin bu vatanýný ne kadar çok sevdiðini, tabiki Nizip'te hayat var ama bunu anlayabilene, özledim yine memleketimin taþýný topraðýný insanýný.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
tamam ilçemiz havasý suyu yaþantýsý güzellikleri ve özellikleri ile bu bölgenin en geliþmiþ ilçesi ama iþ konusuna gelince
birecik ilçesi gerek iþ gerek gezme çay bahçeleri ve lokantalarýyla çevre köylere bozovaya halfetiye suruç a hitap ediyor o taraftan alýþveriþe gelen çok az
antep ise zaten doðu ve güneydoðunun baþkenti gibi bütün bölgenin ihtiyacýný karþýlýyor gerek inþaat sektörü gerek sanayi imalat sektörü gerek ticareti ile her kesime hitap ediyor
ama ilçemize gelince yabancý kimse girmiyor yeterince fabrikalar iþletmeler yok ,nizipte yaþantýsý pahalý iþsizlik hatsafhada nizipte oturanlar bile gýda giyim alýþveriþinin büyük kýsmýný antepte yapýyor sosyal olarakta çok þeylerden mahrumuz
Konu mçl tarafýndan (29.09.09 Saat 11:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Alo hustýn bir sorunumuz var.Nizip'te hayat yokmuþ çekiliyoruz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu posta kime ...
sanýrým sana gibi gözüküyo....Nizip'e geri dönme planlarýný yaz da millet yazdýklarýný nasýl yaladýðýný anlasýn biraz![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ben hiiç üstüme alýnmadým valla!..![]()
![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Gaza gelmem Akfýrat kýzýmýzdan cevap gelmedikçe...
Biz seni aþkýnla baþbaþa býrakalým en iyisi,biz aradan çekiliyoruz.Size bir ömür boyu mutluluklar.
Kim niye aradan çekiliyor..Kim kime aþýk anlamadým ki?!..
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Bende öyle yaptým zaten.