Hala anlamýyorsunuz kardeþim, canlarým, ülkemiz baþka ülkelere benzemez bizde hala ata erkil aile düzeni var inþallah bu düzen bozulmaz, bu sebeple çocuklarýn geleceðini aileler belirliyor ama diðer ülkelerde eðitim sistemi belirliyor, siz 4+4+4 sisteminde ilk 4 sene sonra tercihini yap bakalým diyorsunuz buna her çocuk pilot,doktor,öðretmen olacaðým der ama hiçbiri istediðini olamaz çünkü ana baba cahil ve paralarý yok, devlet öyle bir eðitim sistemi getirmeli ki Almanyada ki gibi anneye babaya söylemeli senin çocuðun þu mesleðe yatkýn o yönde eðitim verelim o anne baba da tamam der ama bizde sen desen ki anneye babaya senin çocuðundan olsa olsa otobüs þoförü olur kýyameti kopartýr hatta öðretmene de bir kamyon sopa çeker önce bu sorunlar ortadan kalkmalý yoksa göreceksiniz kuran kurslarý aðzýna kadar kýz çocuklarla dolacak.
BURADAN KADINLARIMIZA KIZLARIMIZIA ANNELERE SESLENÝYORUM SÝZLERÝN GELECEÐÝNÝ KARANLIKLARA GÖMMEYE ÇALIÞIYORLAR TEPKÝ KOYUN, TÜRBANLARA KARA ÇARÞAFLARA GÝRMEYÝN EVLERÝNÝZE KAPATILMAYI 16 YAÞINDA EVLENDÝRÝLMEYE KARÞI ÇIKIN.