Estf kardeþlerimizin hepsinin ayaklarý benim baþýmýn üstünde hepsi yüregimizde hepsininde ayrý bir yeri var valla birini kýramýyým diye titriyorum
Selamlar
Estf kardeþlerimizin hepsinin ayaklarý benim baþýmýn üstünde hepsi yüregimizde hepsininde ayrý bir yeri var valla birini kýramýyým diye titriyorum
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
eyvallah Bursaya ne zaman ray döþeyecegiz yaz geldi bikir kuzu yine eski bir hava lazým
seçimden sonra ammi kaybederse þaþar maþar menesi kesim derken bakarsýn bir kuzu keser heheheeeeeeeeee
Selamlar
valla müslüm ammimiz sizin engin hoþ görünüz yanýnda ben sýgýr kalýrým diyecem amma sýfýrda bir varlýk.selamlar
Hele menes evini 20 insana açtý uymadý sahaba kadar dogru dürüst minettarým.
Ramazan kardeþimin insan agýrlamsýný söylemege tarif etmeye laf bulamýyorum minettarým
Siz müslüm ammimiz yine öyle 20-25 insaný iþyerinizde tevazu ile agýrladýnýz minnettarým
Selamlar
Fatih sen ne dersen de, Mahmut'un yaptýðýný hiç birimiz yapamazdýk, bulaþýklarýmýzý bile yýkadý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
O resim bende var yarýn Fotoroman kýsmýna menes musade ederse atarým hehheeee
Sen ver boþ ver Mahoyu gülelim biraz.![]()
Arkadaþlar yedik içtik elimizden geldiði kadar hizmet etmeye çalýþtýk bize þeref verdiniz,lütfen utandýrmayýn bizi.Kardeþlerime hizmet bize þereftir bulaþýkta yýkarýz kariyerde yaparýz...![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sonra piþman olma.![]()
Bir þey olmaz fax reklamdýr, Mehmet'in iþleri açýlacak.