Hiiiiiiiç merak etmeyin bu millet öyle büyük bir milletki herkesin hak ettiðini avucuna koyacaktýr.Yine aslanlar gibi akp iktidarna yol verecektir.
Hiiiiiiiç merak etmeyin bu millet öyle büyük bir milletki herkesin hak ettiðini avucuna koyacaktýr.Yine aslanlar gibi akp iktidarna yol verecektir.
Nizip li olmak ayrýcalýktýr
Kardeþ sen akþam uyurken dikkat et pencereyi falan açma sonra rüzgar vurunca böyle enteresan rüyalar görebilirsin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
senin amacýn ne sen þimdi onu söyle madem benim söylediklerime karþý çýkýyon bakalým senin düþüncen ne kimlere hizmet ediyorsun onu bileyim ona göre senle konuþtum yanlýþ bi anlaþýlma olduysa hakkýný helal et aman sende dikkat et akþam pencereyi felan açýk unutma yoýksa gümbürtüye gideceksin?
NEYÝN PEÞÝNDESÝNÝZ ANLAMIÞ DEÐÝLÝM O KADAR OKUDUÐUM HALDE...
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
yani bende anlamýþ deðilim bu kardeþimizin amacý ne þimdi aklýllarda soru býrakýyor bu kardeþimiz akp zihniyetinde olanlarýn Mustafa Kemal ATATüRK'ün kemiklerinin sýzlamasýyla ne alakasý var onu anlayamadým ben burda þunu anlýyorum akp zihniyetinde olanlar Atatürk'ün düþmaný imiþ gibi bir mana çýkýyor. ne alakaysa. neyse þu cümleye bakýn akp iktidarý bir dönem daha hükümet baþkanlýðý yapsa çok merak ediyorum aceba yaþayacak bir vatanýmýz sýðýnacak bir bayraðýmýz olurmu akp bir dönem baþkanlýk yaptý çok þükür yaþayacak bir vatanýmýz sýðýnacak bir bayraðýmýzda var daha da olacak inþallah onda ümitvar olunuz bu vataný senin zihniyetinde olanlara býrakmayacaðýz sen merak etme kardeþim bu hükümet þu ana kadar öne gelen engellerin hepsini aþtý bunuda aþar abdullah gülde cumhur baþkaný olunca herþey yoluna girecek ve islamiyete yapýlan darbeler kalkacak sen bundan bahset hiç demiyorsun din elden gidiyor gitmiþ basit ve sýradan bi okadar da sorunsuz þeyleri sorun yapýyorsun yazýk yazýk peygamber efendimiz(A.S.M) dini kimlere teslim etmiþ þimdi kemikleri sýzlýyordur. yaþýyor olsaydý belkide derdi ki bu mu hakikat kahramanlarý....................................................
Konu ibrahim tarafýndan (12.07.07 Saat 15:42 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili kardeþlerim TÜRKÝYE de DURUM BÖYLE.
1.AKP
2.CHP DEÐÝÞÝKLÝK OLABÝLÝR.
3.SP
4.MHP DEÐÝÞÝKLÝK OLABÝLÝR.
5.DP
6.GP
7.DÝÐERLERÝ..................................................................................................................?
SEÇÝMDEN SONRA UFAK TEFEK DEÐÝÞÝKLÝK OLABÝLÝR.
Konu ibrahim utkan tarafýndan (12.07.07 Saat 14:54 ) deðiþtirilmiþtir.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
kardeþim 5 yýl bu adamlar hizmet verdimi. verdi. ne yaptýðýný ben mi sana açiklim git araþtýr. en azýndan adama yaptýðýnýn hakkýný ver.sözüm baþbakana sadece (biri varki Nizip'i temsil ediyo aklý sýra bir gün gelmedi nizibe buna deðil) birde þu var eðer sen baþka birine tüm kalbin ve samimiyetinle daha ii olacaðýna inanýyorsan yaþýnda tutuyorsa oy hakkýnda varsa ona ver. düþünce özgürlüðü kimin hesabýna kim gelirse ona verir. baþbakan adaylarý gibi birbirimize ta atmaya gerek yok. onlar hep birbirlerini suçlarlar. bizde öyle olmayalým en azýndan ben deðilim akp hükümeti bence en azýndan çalýþtý adama hakkýný verirsin. bir iþçi al dükkanýna çalýþsýn çalýþsýn akþam olunca yömiyesini vermeden gönderirsen. bu hak yemektir. ama inandýðýn ve güvendiðin baþka biri varsa ona ver. zaten ne sadece senin nede benim oyumla olmaz. tüm düþüncelerin oyladýðý gelir.Saygýlarýmla...
Konu ibrahim1015 tarafýndan (15.07.07 Saat 15:18 ) deðiþtirilmiþtir.
yýlmaz korkmaza:
akp sizin gibi saðlýk bakanlýðý elinde diye dönemin en büyük vurgununu yapmadý naptý vatandaþa hizmet yaptý ibrahimin dediði gibi araþtýr ve gör... gel akp bir 5 sane daha iktidarda iken gör sýðýnacak bir bayrak mý yok yoksa güçlü bir türkiyemi var eðer senin dediðin olursa var gücümle senin partine çalýþýrým ama olmazsa sen gelip beni tebrik et yeter bize çalýþ demiyorum..
tamam mý abisi...
Gerçektende mhp iktidarýnda acaba Nizipe çakýlan bir çivi varmý merak ediyorum, eðerki varsa lütfen mhpye toz kondurmayan arkadaþlar bunu icraat olarak bize anlatsýnlar. belki son haftaya girmiþken yaptýðýnýz icraatlar karþýsýnda fikrimiz deðiþir
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
MHP li arkadaþlarýmýz var ama her ne hikmetse sesleri çýkmýyor ama yeri gelince biz mhp liyiz derler sadece onlar deðil diðer partilerede þaþýyorum acaba chp Nizipte oy alabilecek mi chp li arkadaþlara sesleniyorum bizi aydýnlatýrlarsa sevinirim
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RvzInNI48P0[/YOUTUBE]
Tertemiz kavgasýz barýþscýl,vatandaþýn birbirinin görüþüne saygý duydugu,kardeþçe bir seçim olmasýn caný göülden istiyoruz....
POLATCAN
Þu an Nizipte olmayý çok isterdim. Nizibin o seçim atmosferini çok özledim valla.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Anladýðým kadarýyla Nizip'te eski seçim havasý kalmamýþ, insanlar AKP ye oy vereceði için üzgünler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE