bir solcunun cumhur baþkanlýðý için zindanlarda iþkence görmüþ davasý için yýllarca eziyet çekmiþ gerçek ülkücü olan sadi somuncu gibi birini dövdüren zihniyet baraj altýnda kalmaya mahkumdur.gerçek ülkücülerin ahý yeter.
bir solcunun cumhur baþkanlýðý için zindanlarda iþkence görmüþ davasý için yýllarca eziyet çekmiþ gerçek ülkücü olan sadi somuncu gibi birini dövdüren zihniyet baraj altýnda kalmaya mahkumdur.gerçek ülkücülerin ahý yeter.
bu ülke tek baþýna iktidarlýk dönemlerinde kalkýndý, ne zamanki koalisyon hükümeti olduysa hep geriledi, son koalisyon darbesini ise dsp-mh-anap hükümeti yapmýþtýr bu ülkeye...
istikrar için...
güven için...
adalet için...
kalkýnma için...
birlik için...
beraberlik için...
Abdullah Gül'ün Cumhurbaþkanlýðý için...
tek baþýna iktidar için...
AKPARTÝ
Kardeþlerim herþeyin baþý öncelikle imandýr imandan sonra namazdýr. namaz kýlmayan haindir hainin hükmü merduttur(Cenab-ý Allah katýnda tardedilmiþtir,koðulmuþtur). dinsiz bir millet yaþayamaz dolayýsýyla baþa dinsiz birnin geçmesi iþimize gelmez açýkçasý ve þunuda unutmamak gerekir kibiz dinsiz birine oyumuzu verdiðimiz zaman o kiþinin yaptýðý zülüme bizde þerik, ortak olmuþ oluyoruz buna dikkat etmemiz gerekir.
evet ben bunu derim
þu an ne iktidar nede muhalefet vatandaþýn proplemlerine çare olacak projeleri yok hep kötünün iyisi diye oy veriyoruz.akp tek baþýna iktidar ama vaad ettiði sosyal reformlarý gerçekleþtiremedi sattý sattýrdý ve türedi zenginler yarattý.muhalefette öyle bu seçim sistemiyle ancak böyle olur onlar listelerini yapacak halk noter gibi onaylayacak hiç bir zaman gerçekten hizmet etmek isteyen vatanýný milletini seven ama parasý olmayan asla meclise giremez
Hangi konuyu açsam karþýmda akp e zihniyetini görüyorum yazýk Mustafa Kemal ATATÜRK ün kemikleri sýzlýyordur þimdi yattýðý yerde.Halkýmýn gözleri kapalý akýllarý çalýnmýþ akp iktidarý bir dönem daha hükümet baþkanlýðý yapsa çok merak ediyorum aceba yaþayacak bir vatanýmýz sýðýnacak bir bayraðýmýz olurmu .Bizede anlatýnda þu akp nin faydalarýný tabi ülkeyi satmaktan baþka bizde inanalým size
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
YERÝ GELDÝÐÝNDE HEPÝMÝZ MÝLLÝYETÇÝYÝZ DEMOKRATIZ AK'IZ HALKÇIYIZ CUMHURÝYETÇÝYÝZ VATANSEVERÝZ YANÝ KISACA BÝZLER BU VATANIN ÝNSANLARIYIZ NEYÝN TARTIÞMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMAK MÜMKÜN DEÐÝL BIRAKIN BU YERSÝZ TARTIÞMALARIDA TÜRKÝYEMÝZ ÝÇÝN NELER YAPABÝLÝRÝZ ONU DÜÞÜNELÝM BÝR AN ÖNCE BAÞTA TÜRKÝYENÝN VEDE ÝLÇEMÝZÝN BU KADAR SORUNLARI VARKEN GELÝN BÝRLÝK OLALIM ANLATALIM MEHMET SARIYA MEHMET ÖZDEMÝRE HEP BERABER ÇÖZÜM ARAYIÞINA GÝRELÝM BIRAKALIM BU YERSÝZ ATIFLARIDA NASIL ÜLKEMÝZÝ SÜPER GÜÇ YAPACAÐIZ ONU DÜÞÜNELÝM.ÇOCUKLARIMIZA YARINLARIMIZA DAHA ÝYÝ DAHA MÜREFFEH BÝR TÜRKÝYE BIRAKALIM.
arkadaþým sen çok yanlýþ konuþuyorsun bu devleti chp mi yönetecek mhp mi yönetecek ha baþa gelmeden ne projeleri var senin annenin bacýnýn karýnýn saçýný baþýný açtýrmasý hoþ biþey mi ha sen bunlarý mý demeye çalýþýyon söyle eðer baþka bir yere hizmet ediyorsan bilelim bak aziz kardeþlim biz bi müslüman ülke olarak bu olanlara göz yummamamýz gerekir eðer yumarasak bu olanlardan öteki dünyada indallah mesuluz
Sen banamý diyorsun yanlýþ konuþuyorsun diye ozaman doðrusunu anlatta bilelim ben sana yyazýmda anlatamadým galiba ben türküm o kadar türkiye için kim taþ üstüne taþ koyarsa onu anlýndan öperim.Yazýmý tam okuduysan eðer hiç bir parti yandaþý olmadýðýmý göreceksin.Ben sadece türkiyenin sevdalýsýyým vede dolayýsýyla Antebin vede Nizibin anladýn þimdi umarým yaþar kardeþimmmmm.
Ha bu arada býrakta nelerden öteki dünyada kim mesul olacak onada biz karar verelim sen yeterki doðru dürüst ol hak yeme zaten bunlarý yerine getirirsen Rabbim biz insanlara en iyisini eminim verecektir.Çünkü onun nimetleri sonsuzdur..
insanlar hak edildikleri gibi yönetilirler bizde ne þekilde hak etmiþ olaçagýz 22 temmuz da belli olaçak haydi hayýrlýsý
bi yanlýþ anlaþýlma oldu mustafa kardeþ ben aslýnda yýlmaz korkmaz için yazmýþtým o yazýlarý ama meðerki ikinci sayfanýn olduðunu farkýnda deðildim o yüzden senin yazýnýn altýna geldi hakkýný helal et kardeþ yýlmaz beyefendi çok biliyormuþ gibi konuþunca sanki bu iktidardan baþka iyi varmýþ gibi zaten farkettiysen benim yazdýklarým tamamen seninkileriyle alakasýz
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (08.07.07 Saat 08:28 ) deðiþtirilmiþtir.
Pos modern islam üzerine geitirlen bir lider hergün çýkmaza giren ülkem çok bilmiþ gibisine konuþmuyorum sadece bildiklerimi konuþuyorum seviyesiz insan sen benim anamý bacýmý aðzýna alamazsýn bu uslüp ile devam edersen bende baþka uslüpler kullanabilirim önce konuþmasýný ve neyi tartýþýtýðýný öðren bil sonra konuþ tekrar söylüyorum ne yaptýnýz bu ülkeye cuma günü hutbelerde okunan hak dini islamdýr ayetini abd büyük elçisi hiristiyanlarý tahrik edici bulduðu için size kaldýrtmadýmý git en yakýnm cami hocasýna sor azýnlýklarý rahatsýz ediyor diye ezan seslerini yükselten hoparlörleri kýstýrmadýmý birde bana islamcýyým diyorsunuz ama az kaldý hesap kesim tarihi 22 TEMMUZ bu ülke sahipsiz deðildir bir cevap verin akp döneminde benim hayatýmda olumlu olarak ne deðiþti koca bir hiç siz burda millete düþüncelerinizi kabul ettirmeye çalýþyorsunuz bunun içinde her türlü boþ beleþ laflarý kullanýyorsunuz ama yeter söz milletin diyorum bu halk kime ne yetki vereceðini bugünden sonra çok iyi bilir .Türkiye sevdasýna binlerce þehit veren bir teþkilata sizlerin dil uzatmaya dili yoktur olamazda bizim abilerimiz babalarýmýz kardeþlerimiz amcalarýmýz bu memleket için kurþun yerken siz nerede idiniz bu seviyesiz konuþmöalarýnýzda mhp nin yerinin olmadýðýný bütün halk biliyor daha mantýklý yaklaþýmlar gösterin de gülünç duruma düþmeyin bak ismimde açýk resmim de
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
ÝÞTE ONLARDA BU SAFTA YERLERÝNÝ ALIYOO EVET MUHSÝN YAZICIOGLU VE ARKADASLARII GAZÝANTEP ÝCÝN BAGIMSIZ ADAY ÜLKÜCÜLERÝN ABÝSÝ YUSUFÝYELÝÝ ADAM GÝBÝ ADAM FEVZÝ KOÇOGLU.....
mechullll
secimlerde vatandaþlarýmýzýn en isabetli kararý vereceginden hic þüpem yok haktan yana olan doru olandýr secimlerin Türk Milletine hayýrlar getirmesini diliyorum