Nizip com 10 sene sonra yeni lakaplarý ekleyecek hele bir yaþlanalým.Selamlar
Nizip com 10 sene sonra yeni lakaplarý ekleyecek hele bir yaþlanalým.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Mahoya bir lakap bulalým.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Mahmuda senin dedelerinin lakabý biz sana yeni lakap bulacaðýz meselaaaaa innecimahmut nasýl heheeee
Cýk, beðenmedim.
Sen þimdi her þeyi dinle açýklamayýn diyorsun ama bak kur-an lakab takma konuþunda ne diyor
"Ey inananlar, içinizden bir topluluk, baþka bir toplulukla alay etmesin, olabilir ki alay edilenler, öbürlerinden daha hayýrlýdýr ve kadýnlarýn bir kýsmý da baþka kadýnlarla alay etmesin, olabilir ki alay edilen kadýnlar, öbürlerinden daha hayýrlýdýr ve birbirinizi kýnamayýn ve kötü lakaplarla çaðýrmayýn; inançtan sonra buyruktan çýkmýþlara ait adlar, ne de kötüdür ve kim tövbe etmezse artýk onlar, zulmedenlerin ta kendileridir."
Hucurat 11
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Burada anlatýlan insanlarla alay etmek için takýlan takma isimler, biz insanlarý ayýrt edip tanýyabilmek için lakap takýyoruz, yoksa þimdi saysan belki 15-20 tane müslüm akpek sayarsýn.
ammi senin yerini hiç bir müslüm akpek dolduramaz þimdi bizi mahçup ettin.selamlar
Demekki kur-aný okuyunca anlayabiliyormuþsun. Bundan sonra vay ben anlamadým, vay benim haberim yoktu deme![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güzel bir konu olmuþ.
edit:Bu arada nizip.com a 2005 te üye olmama raðmen ilk mesajým bu konuya olduÝnþallah son olmaz :P
Konu alemdar27 tarafýndan (19.05.11 Saat 17:20 ) deðiþtirilmiþtir.
süllüm hösün yaþýyor.
Kamalý kemal
ayakkabýcý bilal
zembil hösün
test
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254