20 seneye yaklaþan bir geçmiþi olan nizip.com Nizip'in sembolü oldu, gurbetteki Niziplilerin sesi soluðu oldu, canlý kamera yayýnlarýyla özlemlerimizi giderdi, hiç unutmam babama telefon açýp kameranýn oraya gel yüzünü göreyim derdim, nur içinde yatsýn, nizip.com tüm resmi organlarýn bilgi kaynaðý oldu, þu an arþivlerindeki bilgiler belkide hiç bir yerde bulamayacaðýmýz 1922 lerden kalan bilgiler, bu bilgileri isteseniz bulamazsýnýz, bu çalýþmalar baþta Mehmet AKPEK olmak üzere, arka planda çalýþan 10 larca Nizip sevdalýsý tarafýndan bu hale getirildi.
Uzun süre nizip.com'dan haberim olmadý ama bir gün caným þiveydiz çekince internette rastlantý sonucu buldum nizip.com'u ondan sonra ayrýlamadým, bir seneye yakýndýr girmiyordum siteye, sebebi kesinlikle kiþisel, sonunda dayanamadým hasretlik içimi kemirdi, siteye tekrar yazmaya baþladým Gökhan seçimler var o yüzden girmeye baþladýn gibi bir þeyler söyledi ama, allah sizi inandýrsýn asla öyle bir amacým ve niyetim yok, zaten beni tanýyanlar bilir, kimseyle küs olamam, kimseyle kýrgýn olamam, ne olursa olsun mutlaka gider gönlünü alýrým, bununda hikayesi orta okul yýllarýna dayanýr, hala içimde kalan bir küslük hikayesi sonra anlatýrým.
Nizip.com'a girdiðimde gördüðüm manzara beni üzdü, sitede yorum yazanlar yok 4-5 gündür, inanýn þaþýrdým, arkadaþlar bu site artýk Mehmet AKPEK'in deðil, bu site nizip'in malý oldu, kim neye küstüyse kim neye kýzdýysa kim neye kýrýldýysa bir kenara býraksýn, Nizip'li olmanýz bu sitede olmak için yeterli sebep, site sahibi Nizip'lilerdir, kimse kimseye ceza vermek gibi bir saçmalýða kapýlmasýn, takýnacaðýnýz tavýr tüm Nizip'lilere olacaktýr.
Burada olmamýzýn ana sebebi Nizip'i en uygar yaþam alanýna çevirmektir, Nizip'e göçü yada Nizip'ten göçü engellemenin tek yolu neme lazýmcýlýðý bir keneara býrakarak, Nizip'e sahip çýkmaktýr.
Tüm küskünlere, kýrgýnlara sesleniyorum, siyasi görüþünüz yada dini görüþünüz ne olursa olsun, gelin beraber Nizip sorunlarýný çözelim, yoksa içine kapanýk bir toplum oluruz, buda nüfusu þehir olabilecek kadar kalabalýk olan Nizip'i ve Nizip'liyi önüne gelenin kullanmasýna sebebp olur.
Ulaþým sorunundan þikayet etmeyen Nizip'li var mý, bu bir örnek, neden sorunlarý dile getirmeyelim, nizip.com hepimiz için bir fýrsattýr, gelin yazýn mutlaka dikkate alýnacaksýnýz.
Ben tüm niziplileri nizip.com'a davet ediyorum.
NÝZÝP'LÝ OLSUNDA TAÞTAN OLSUN.