yav arkadaþlar ben 17 yaþýndayým 5 ytl verim iyi delmi ??**
müþlüm kardeþ sen yine iyi veriyorsun 5 ytl .. rahat ol sen den çook çook az veren ler var hatta traþý borça olan lar
Ya Elazýðda 2 ytl saç sakal olduðumu bilirim.
Burada fiyatlar çok abartýlý...
ya nizipte çok sayýda berber var sonuç itibari þehirde okadar zengin deðil doðal yani 5ytl ve altý fiyatlar...
Konu benbaskan tarafýndan (11.09.08 Saat 11:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Nasýl anlamadým doðalmý 5 ytl üstü fiyatlar
Þehir zengin deðil dediðin gibi bence doðal olan5 ytl ve altý fiyatlar...
Hmmbaþkan ömür adamsýn velhasýl
![]()
arkadaþlar nizipte ortalama 300 ü geçik erkek kuaförü var 40 çivarýnda bayan kuaförü var erkekte sadece þaç sakal . bayanda iþe röfle perma boya agda kesim fön kaþ alma býyýk alma ve ayrýça bir gelin þaçý bugun en kötü yerde 100 ytl kýnasý da var 100 ytl ama iki meslek arasýnda ki giderlerde ayný ama fark çok bayanlarýn bu pahalý yad çok olan ihtiyaçýný nizipteki 40 bayan kuaförü kaldýrýyorda kimse pahalý demiyor yada düþünmüyor . erkekte ise 300 tane. ve sadece þaç sakalý herkes evde oluyor . ve buna inanýn nizip halký nizipli berberler pahalý diye biliyor görmüþ oldugunuz üzer
Ben istanbulda berberim burada kullandýðým þampuanýn fiyatý 90 tl civarýnda (1500 ml )gerisini siz düþünün wax adý altýnda saç þekillendiricimde 30 tl civarýnda ben 14 tl ye saç kesiyorum yetmiyor ama bu kýrizdede zam yapamýyoruz.Ben sanatýmýn hakkýný alamadýðýmý düþünüyorum çünkü türkiyede el sanatlarýnýn deðeri yok denicek kadar az. Ama sanatýnda bir deðerinin olmasý gerekir masrafýn ne diye bakmamak gerekiyor bence, sizce bir berberin el sanatýnýn deðeri yokmu ? Kulaðýnýz deðerliyse berberin týraþýna ve fiyatýna karýþmayýn![]()
Ben bile inqilterede berbere 15 tl veriyorum.Nizipte 10 veya 15 tl quzel bir paradir.Ama nizipte arkadas tanidik falan ayaqi olunca hakettiqini alamiyorlar bence sorun budur.