Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Herkesin inancina sayqi duyuyorum sahsen,Benim calistiqim isyerinde herkes hristiyan sadece ben muslumanim ama inanki o kadar sayqi duyuyorlarki anlatamam.iclerinde o kadar inancli biri varki her pazar qunu kiliseye qidiyor icki falanda kesinlikle aqzina surmuyor.Butun dinlerin ana temeli sevqidir.
Karþýlýklý saygýyla herþey hallaedilebilir.. Teolog olunca daha iyi anladým ama kimseye bunu anlatamýyorum
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
haklýsýn
karþýlýklý saygýsýzlýk olarak mevcut durumun adýný koyalým..ve aynen devam edelim.ettirelim mi?
sonra da ateistin veyahut dini duygularý oturmamýþ sade vatandaþýn
dinler ve milletçililik tarih boyunca ,kanýn,gözyaþýnýn ,vahþetin araçlarý olmuþtur, insanlara dünya ve ahiret mutlluðu kavramýnda dünya kýsmýna hiç vesile asla olmamýþtýr derse, -gel de müslüm akpeki burda anma-ne cevab verebiliriz ki...nitekim tarih buna þahit deðilmidir ?
senin dinin sana benim dinim bana emri ,karþýndaki ile çatýþmayý gerektirmez herhalde...
örnekleri de mevcut;mescid-i nebi de 3 gün necran hristiyanlarý özgürce ibadet edebiliyor,
adý selem,barýþ,esenlik olan bir dinin,yanlýþa yanlýþla cevab verme durumu olamaz..
Nizip sevgisini yüreðinde taþýyanlara binlerce selam ....
hay hay mahmut
memnuniyetle,
yalnýz unutma,ben senden mahþerde de þikayetçi olacaðým..ve þahidim ALLAH olacak..konuþan eller,ayaklar,diller þahit olacak,
haaa unutmadan bana gönderdiðin özel mesajlardaki cümleleride açarýz caným..
önemli not:seviye düþüklügü için istisnasýz herkesten -mahmut hariç,sözlerimin arkasýndayým- binbir özür diliyorum.ve bu özrüm alabildiðine samimidir.
Ýþte yýllardýr ve 3-5 gündür benim sitede anlatmak istedigim hadise bu kalp kýrdýktan gönül incittikten sonra
insanlýktan ne anladýk
MHP lilikten ne anladýk
AKP lilikten ne anladýk
oylamadan ne anladýk
yazýk çok yazýk karþeligin bu hale gelmemesi lazým
unutmayýn insan ya nefesini verir alamaz ya alýr veremez
ZÝRA 4-5 GÜN ÖNCE EVSAHÝBÝM KOLLARIMDA CAN VERDÝ GERÝDE NE PARÝ KALDI NE CEMAT NEDE ANAYASA OYLAMASI
çok üzgünüm çok
yinede herkesin bayramý kutlu olsun
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Benim bildiqim butun dinlerin ana temeli ve amaci sevqidir.Kimin neye nasil inandiqi beni ilqilendirmez ama sadece ben kisinin kisiliqine bakarim yani benim icin onemli olan budur.Herkes ozqurdur.
M.ENES Bende dini konularda kendi capimda biraz bilqi sahibi sayilirim(1 yil kuran kursunda eqitim qordum) Biz musluman olarak allahin veya kuranda yazan herseyi harfiyen yerine qetiren bir toplummuyuz?Cuvaldizi kendimize,Iqneyide baskasina batiralim.Tek kelimeyle her seyi kazanada biliriz,kaybedede biliriz.