Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bende güleceðimde neremden güleceðime karar veremedim.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kurtlar vadisi dizisinde,rol gereði ölen Oktay Kaynarca'nýn gýyabýnda cenaze namazý kýlýnan bir ülke nin insanlarýyýz biz,unutmayalým.![]()
2 yýl önce 1 mayýsta arbadeler yaþanmýþtý bu arada polis kovalýyor göstericiler kaçýyor falan derken bir sokakta kovalamaca devam ediyor polisler sapanlarla göstericilere taþ atýyor göstericiler ne hikmetse evlerin iþyerlerin camlarýný kýrýyor maksat zarar vermek ya...olaylar sakinleþince haber ekipleri bu sokaða gidiyorlar ve halka mikrofon tutup düþüncelerini soruyolar...esnaf üzgün mahalle sakinleri sinirli...25 yaþlarýnda býçkýn delikanlý bir omuzu aþaðýda bir omuzu yukarýda elinde tespihini sallaya sallaya geliyor...kameraya öyle bir bakýþ atýyorki...aha diyorum içimden...iþte ustura kemal... vatanýn bölünmezliði milletin birliðine dair biraz tehdit vari ama ibret ve sosyal içerikli nasýl mesajlar verecek gururlandýracak bizi...çakma ustura kemalin aðzýndan dökülüyor kelimeler þairane bir edayla...POLAT ABÝ POLAT ABÝ DUY SESÝMÝZÝ... GEL GÖR HALÝMÝZÝ... GEL ABÝ GEL BÝZÝ ANCAK SEN KURTARIRSIN...POLAT ABÝ SANA BURDAN SESLENÝYORUM BU ÝÞÝ ÇÖZSEN ÇÖZSEN SEN ÇÖZERSÝN...önce birkaç dakikalýk dumur hali sonra acý dolu kahkahalar...
.............................. puhahahahahahahaaaaaa
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Polat þu an israilde iþi var.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE