aferin boroboro
aferin boroboro
Konu sakalli0727 tarafýndan (03.01.09 Saat 21:38 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hanan haraba kala oðlan senin.............................. Bu kadar uzun yazarsan nasýl okuruz ? Bari kýsa olsun. Neyse eline saðlýk,diline saðlýk.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
yav en kisasi bu oldu napiym.hakiyenin orjinalini cevirmek bu kadar uzunlukta oldu.ne diseydik yani
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ÝSTANBULDA BÝR TÜRKÇE ÖÐRETMENÝ BU HÝKAYEYÝ BÝR ÖÐRENCÝYE OKUTSA,VE DÝSEKÝ BU HÝKAYEDEKÝ BÝLÝNMEYEN KELÝMELERÝÝN KARÞILIÐINI SÖZLÜKTEN BULUP GETÝRÝN.TÜRK DÝL KURUMUNA GÝTSELER GENE BULAMAZLAR..VALLA ELÝNE SAÐLIK.ÇOK GÜZEL OLMUÞ.HÝÇ GÜLMEMÝÞTÝM BU KADAR.KÖRNURUNUN ORKESTARSI HARÝKAYDI:d BÝRDE NUFUSÇU ÐEYRÝ(HAYRÝ)
Sakallý birde bu hikayenin altýna bilinmeyen sözcükler die bir nizip sözlüðü yapmalýydýn...![]()
Konu baba_zula tarafýndan (24.01.09 Saat 19:42 ) deðiþtirilmiþtir.
baba zula birde kral prens hakiyemi oku) linki burda>>> http://www.nizip.com/showthread.php?t=17555
nizip 27700 abimizin al küllahli kizinida oku
yav zaten sözlüge gerek yok
anlamayan okumaz)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Güncelliyek![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
arkadaþlara bir de arþivde olan bir yazýdan bahsetmek istiyorum.
karpuzatan dergilerindne birisinde Nizip þevimiz ile yazýlmýþ bir yazý daha var onu da okumanýzý tavsiye ederim.
Saðlýcakla.
Konu makin tarafýndan (14.05.10 Saat 16:19 ) deðiþtirilmiþtir.
makin
benim yeðenlere gelin size masal okuycam dedim bunu okudumyüzümebönbön baktýlar
yigenler nizipli deel elleam? bide prens kurbaayi yazdim bide onu okut istersen belkinem anlerler
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....