Müslüm dedeni gördük de alttaki kimin dedesiymiþ ,bunun açýklamasýný da Mahmut'tan acil bekliyorum![]()
Ýptal edilmesi kontrolüm dýþýnda olmuþtur. Ýþyerime gelip devamlý soranlar var ve tarif ediyordum.
Bu tür organizasyonlara giriþirken lütfen önceden benim onayýmý tam alýn, sonradan iptal etmeyin, çok zor durumda kalýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Evet, iþin þakasý bir tarafa 27.04.2010 tarihinde ilan edilmiþ 100'den fazla mesaj yazýlmýþ tarih ilan edilmiþ ve11.05.2010 tarihinde iptal edildi diye de siteden duyrulmuþ.Çocuk oyuncaðý deðil bu gerçekten admin zor durumda kalmýþtýr.Bu bence bir daha tekrar edilmemeli, madem bir organisazyon yapýlacak veya iptal edilecek adminin haberi olmalý...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Deðerli hemþerilerim, bütün suç bende, konuya çok fazla katýlým olmayýnca, bende 4-5 kiþiyle bu turnuvayý yapmak istemedim, son ana kadar katýlacak olanlarýn sayýsýný 4-5 kiþi olarak biliyordum, meðer katýlacak olanlar 20 kiþiyi geçecekmiþ, keþke siteye yazsalardý yada beni arasalardý iptal etmezdim, tam bir aydýr hazýrlanýyordum.
Adminimizin hiç bir suçu yok bütün hata bende, kendisini arayýp sitem eden hemþerilerimden ben özür dilerim, en kýsa zamanda bunu telafi edeceðim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
He, haziranda okullar kapanýnca yap yorum.
Ay saðol.Akýllým okullar kapanýnca istanbulda okuyan kardeþim var, birde kýzým var. Annem babam hep beraber gelmeyi düþünüyoruz.Yaaa.![]()