Ýstanbul'a döndük, özellikle yürüyüþ için Ýstanbul'dan Nizip'e gittim, bu çok önemli bir etkinlikti ve Nizip için bir ilkti, devamý gelecek inþallah.
Nizip'te esnaflar ve hiç tanýmadýðým insanlarla yaptýðým sohbetlerde inanýn þaþýrdým, bazý Nizip'lilerin hala Akevler mozaiklerinden haberi yok, hatta Akevlerde konuþtuðum bazý çocuklarýn burunlarýnýn dibindeki eserlerden haberleri yoktu, onlara elimden geldiði kadar bölgeyi gösterdim hepsi þaþýrdý, ve çok hoþlarýna gitti, özellikle bu çocuklarýn gazete haber, TV izleme gibi bir alýþkanlýklarý olmadýðýný öðrendim,(Diziler hariç) dünyadan bi haber yaþýyorlar.
Nizip'te iletiþimin bir eksiklik olduðu, ortaya çýkýyor, bu konuda NÝÇET olarak bazý çalýþmalar yapmamýz gerektiðine inanýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Video çekimini izledim, bir þey dikkatimi çekti, içimizde birtek admin Mehmet Akif eþofmanla yürüyüþ kýyafetiyle gelmiþti ama diðerleri, normal elbiselerle, buda ilk olmasýndan kaynaklandý, bundan sonraki yürüyüþlere, kýyafetlerin nasýl olmasý gerektiðinide belirtelim ayrýca bundan sonraki yürüyüþlere ben NÝÇED amblemli þapka yaptýracaðým herkese daðýtalým.
Niçed çalýþýyor,çalýþacak ve Nizip için hayýrlý olacak her projede yer alacak.
1.doða yürüyüþü ile gelenekselleþecek hamle gerçekleþmiþ.
Resimlerden gördüðüm adarý ile gayet baþarýlý bir çalýþma olmuþ,tüm emeði geçenlerin eline yüreðine saðlýk.
Harika bir parkur,görmeyi çok isterdim.
Katýlmak ve sizlerle paylaþmak çok zevkli olacaktý,bir diðerine inþallah diyelim.
Vedat yürüyüþe katýlan bazý Nizip'liler bu yoldan ilk defa geçmiþler hatta Nizip'te böyle bir yolun varlýðýndan bile haberleri yok, görünce þok oldular, bu güzelliklerden herkesin haberi olsun, o yolu yürüyüþ parkuru haline çevirip, Nizip'liler için güzel bir alan ortaya çýkaracaðýz.
spor temiz hava yeþil ...bu gibi aktivitelere ihtiyacýmýz var...sayýn mehmet karakaþ bi dahaki yürüyüþe bir gün önceden haber verirsen koþarak gelirim::))
doktor bee321