Ben van da ögrenim görmekteyim, nizip yol çatýnda otobüs beklemekten býktým artýk...
Ben van da ögrenim görmekteyim, nizip yol çatýnda otobüs beklemekten býktým artýk...
nizip malesef siyasi monorji hakimiyeti altýnda ve birazda malesef sahipsiz kalmýþ.bizi yönetenler ve temsil edenler malesef Nizipten habersizler. ondandýr ki Otogarýmýz atýl durumdadýr. etrafýna yapýlan biçimsiz ve hiç bir estetiði olmayan fýstýk ve zeytin halleri tam bir hapis havasý vermiþ. þehrin içinde diger ilçelerden gelen dolmuþlar ve nizip antep arasý dolmuþlar adeta yolcu kapmak için trafigi felç ediyor. bence bu araçlarýn tamamýnýn otogara kalkmasý gerekir hem otogar þenlenir gelir getiren bir yer olur. hem þehir içi trafik rahatlar. ve yol kenerýnda yolcu alan otobüs minibüslerede cezai iþlem yapýlsa o zaman mecburi otogarýmýzda güzel bir þekilde canlanmýþ olur.
esasýnda bu anlatýklarýmý en az benim kadar bu þehri idare eden insanlarda biliyorda nedese! uygulamýyorlar.
yahu allahýnýzý severseniz nereden buluyorsunuz bu konularý
laf olsun padiþahým
bu tür konular iþin uzmanlarý tarafýndan yapýlmalý bence anlýyormusun taþýmacýlýktan
yoksa sadece konu açmýþ olmak içinmi açtýn
Bu konularý baþka nasýl gündeme taþýyabiliriz, ortada bir sorun var kimse ilgilenmiyor, siteye konu açarak herkesin fikri alýnýyor, senin görmediðini baþkasý görebilir, burada kimse mühendislik hesaplar yapmýyor, sadece otogar niye çalýþmýyor deniyor seninde varsa bir fikrin söyle.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
otogar taþýnacak diye bir söylenti var bilen varmý yer olarak yeni adliye sarayýnýn orasý olarak söyleniyor ne derece doðru bilmiyorum
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
böyle büyük bir ilçede otogarýn olmamasý gercekten büyük eksiklik ben nmyo da öðrencyim ve memleketime gidip gelirken gece 12 de dahi hep yol çatýnda beklemek zorunda kalýyorum en azýndan ufak bi durak yapsýnlar