Rüstem kardeþim, yazdýklarýnda çok haklýsýn, sana sonuna kadar katýlýyorum, biz burada bir dostluk kardeþlik birlikteliði oluþturduk ancak sen benim kafama uymuyorsun diye çekip gitmek küsmek yada yazmamak yakýþmýyor.
Rüstem kardeþim, yazdýklarýnda çok haklýsýn, sana sonuna kadar katýlýyorum, biz burada bir dostluk kardeþlik birlikteliði oluþturduk ancak sen benim kafama uymuyorsun diye çekip gitmek küsmek yada yazmamak yakýþmýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm Abi, Sen dostluk kardeþlik oluþturmadýn oluþtursaydýn her kesimi bir kafese sokmazdýn ya yazdýklarýný okumuyorsun yada birini kýrar veya üzerim diye düþünmüyorsun ne demek istediðimi anlamýþsýndýr sanýrým...
rüstem abi, konuyla alakasý yok biliyorum ama affýna sýgýnarak yazýyorum..
Konu ziya_eren27 tarafýndan (03.02.10 Saat 19:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Ortopedisler nasýl yanlýþ tutan kemigi tedavi eder bilirmisiniz Lokal anestezi ile degil genel anestezi ile yapar
Sebebi hasta acý çekmesin diye
Sanýrým sitemizdeki en büyük yanlýþlýgýmýz bu bir konuyu tartýþýrken konuyu terk edip þasa hata þahsýn ictimai hayatý ve kültürüne kadar varan sataþmalara yöneliyoruz hepimiz aklý baþýnda insanýz bize düþen vazife bir ortopedis gibi çalýþmak
lokal olarak kiþiye degil genel olarak olaya yönelmek lazým
Akýllý insan;
KÝMÝN HATALI OLDUGUNU DEGÝL
NEYÝN HATALI OLDUGUNU
Görme zamanýmýz geldi sanýrým
Zira insanlar genel olarak saygý görmek ister
Kardeþler,dostlar,hemþerilerse saygýyý HAK EDER
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
allah razý olsun, fatih dayý cok güzel açýklamýþsýn,
inþallah bu kelimelerden ders alýrýz..
dayý samimiyetimle söylüyorum seni sitenin doktoru gibi görüyorum yani birþeylerde ögreniyorsak özellikle sen ve senin gibi büyüklerimizin sayesinde öðreniyoruz tabi ki gönül isteri birbirmizi anlýyalým ama iþte bazýlarý kazý koz anlayýnca cýkmazlarla karþýlaþýyoruz
düþünüyorum artýk biraz uzakmý kalsak bencede kendi adýmca en iyisi bu
saygý ve selamlarla dayý
zaten herkes birbirine kizarak cekip gidiyor cekip gitmek cözüm degil bence kimin kimle ne sorunu vrsa cözmeli .
küslük iyi degil arkadaslar surda cogu kisi birbrini taniyor kücük biseyden dolayi cekip gidilirmi.
bende sitede cok sorun yasadim gitmem gerekseydi giderdim ama cekip gitmedim gitmek cözüm degil kim ne derse kendine eder bence..
artik bende bir anneyim:)
A.s ziya ve berfin kardeþim siz kardeþlerimizin sevgi ve muhabbeti bizim ilham kaynagýmýz biz kimizki esas güzellik sizlere aittir
Bir postacý düþün postacý güzel bir mektubu sahibine ulaþtýrmak için çaba sarf eder biz sadece postacýyýz
Güzel sözlerse bir mektup yani posta
Hiç postacý bu mektup benim diye bilirmi eger mektup benim d4erse meslekten men ederler
mektup size ait bize degil biz acizane postacý olabilsekte siz kardeþlerimizin gönlüne girebilsek
Ziya en büyük maharet BÝR GÖNÜLE GÝRMEKTÝR
Biz abilerinie gönül evinizi açtýgýnýz için binlerce kez teþekkür ederim
Selamlar
selam arkadaþlar sevdiðine kýrýlmak her canlýnýn doðasýnda var ...ama bunu uzatmamak lazým þu bizim yazý yazmayan hanýmlar gibi,,,insan arkadaþýndan ummadýðý bir harekete kýrýlýr ,,ben þundan yanayým açýk olup arkadaþýmýza bu davranýsýn yanlýþ olduðunun belirtmek lazým,,seviyeli bir þekilde olayý konuþmak gerek ,zaten yanlýþ yapan anlayacak özür dileyecektir ...
özür dilemek bir fazilettir .saðlýkla kalýn ,,,hayat boyu kýrmamak, kýrýlmamak dileðiyle
Uzun soluklu yürüdük
bu güne kadar
ama þimdi
yürüyüþümüzde
ne kadar eksiðimiz
gözüküyor.
Yürüyenler yoksa
sadece
meþakatsiz
ve yorulmadan
hayal kýrýklýðý yaþamadan
yaptýklarýna
alkýþ ve teþekkür
yada takdir
alamadýðýndan mý
artýk
yürümeyi
býrakmak istiyorlar.
Niye kine
Takdir
aslýnda
belkide
beklediðimizden büyükte
yoksa biz mi göremiyoruz.
Ya böyleyse
herkes tarafýndan
takdir görüyorda
biz fark edemiyorsak.
Tüm kayýp arkadaþlarýma
(Not beni arkadaþ kabul etmeyene de .)
ithaftýr.
Osman Demir Istanbul
Bu yürüþte seninleyim abicim...
Önemli olan yürek devletidir.![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu benlik ve nefsani düþüncelerden kurtularak tüm nizip com üyelerine
Arkadaþlar bu site her türlü güzelligi ile gelecek kuþaklara bir miras olmasý diegi ile
Selamlar
Ben bu yürüyüþe katýlmayýp ayrýlanlara rant fakiri olarak bakýyorum. Zaman deðiþiyor, dünyaya bir bütün olarak bakmak lazým, eskiden çýkarlarý olanlarýn artýk çýkarlarý zedelendi, hatta ben siteye parayla yazarým diyen olduðunu duydum inanýn çok üzüldüm.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
konuyu açan ve yorumlayan 4 güzel insan-nezaketen demiyorum;benim þahsen duruþunu ve üslubunu beðendiðim bu 4 güzel insana yazýlarýndan alýntý yaparak sormak istiyorum.
1-önce osman bey:
yaptýklarýna
alkýþ ve teþekkür
yada takdir
alamadýðýndan mý
artýk
yürümeyi
býrakmak istiyorlar.
Not beni arkadaþ kabul etmeyene de .)
ithaftýr......
2- fatih abimize soralým:
Bu benlik ve nefsani düþüncelerden
3-Müslüm abimde þöyle demiþ:
Ben bu yürüyüþe katýlmayýp ayrýlanlara rant fakiri olarak bakýyorum
toparlayalým efendim:
sizce ayrýlanlarýn tümü böyle nitelikte iseler( !)...... ..ki...-mutlaka vardýr,olacaktýr-
býrakýn efendim
böylesi insanlar yazmasýn....yazmayalým
hem böylesi seviyesiz insanlar nizip.com gibi güzel bi siteye zarar vermezler..
sizler yazarsýnýz....bizler istifade ederiz....
yada basitçe þöyle sorabiliriz...
1-iyi niyetli bir katýlým çaðrýsýnda bile ,
2- sonrasý yorumda bile,
ÖZENSÝZ VE ÝNCÝTÝCÝ VE GENELLEYÝCÝ-bazý kelimesi bile yok,toptancý yorumlar varsa -herhalde yok denemez-
azýcýk iðneyide kendinize batýrýn sevgili dostlar, abiler,....
birazcýk ,,,nizip aðzýya acýcýk empati lütfen
tarafýmdan samimi sevgilerimi karþýlýksýz sunarken...
karþýlýklý saygýlarýmýda iliþtiriyorum ...
Konu murat coþkun tarafýndan (03.04.10 Saat 08:29 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili murat bey kardeþim bir þeyin dogrusunu söylemek onun yanlýþýný yermek degil,benim ve diger kardeþlerimizin söylemek istedigi þu Papaza kýzýp oruç yiyoruz.Biz empati kuruyoruz ben hengi kardeþimi kýrýp incitti isem her an telefi etmeye hazýrým ancak kardeþlerimizinde empati kurmasý lazým degilmi bir iki yanlýþ insan yüzünden site ve bu sitenin güzel insanlarýda terk edilmiyormu kýymetli hemþerim sizin gibi kültürlü seviyeli ve bilgi yüklü kardeþimiz bu siteyi terkedince acaba kimi cezalandýrýyot bu acýdan bakarsanýz dediklerimi çok daha iyi anlarsýnýz.
Sizleri daha fazla görmek ve sizlerden alabilecegimiz çok þey oldugu kanatiyle selamlar