rabbim cümlemizi cýkmazlara düþürmesin,
mahmut arkadaþýmýn kimle ne sorunu varsa bu ne seni ne de beni ilgilendirir ama olaya adaletli olmak lazým degilmi...?
sn.akpek böyle konu acýlmasý neden seni bu kadar sýkýntýya düþürüyor..?
nizip.com sitesine sadece bir evdenmi giriliyor,ki dünyanýn her yerinden katýlan oluyor
ayrýca helallik almak istiyor unutmaki sn akpek Helalleþme, öteki dünyadaki iflastan kurtulmak için, bu dünyada insanlardan haklarýný helal etmelerini dileme ve böylece borçtan kurtulma yoludur, eger sende bir gün aramýzda gidersen böyle yap ki kul hakký almýyasýn kimsede böyle konulardan rahatsýz olacagýný düþünmüyorum sen hariçmerak etmeyin. yýkýcý degil yapýcý olalým....
nedim saa ben tek kelimeyle hanan haraba kalmýya
ben ne yazim sen nedin daldan dala atlýyon....
abi benim yer eski postane caddesinden geliyosun,sebze haline doðru devam ediyosun,köþede özoðlu pastanesi var,ordan aþaðý inince direk karþýnda benim dükkan var.hani þu belediyenin yeni yaptýrdýðý mescit,wc falan var,onun tam karþýsý.bim maðazasýnýn karþý tarafý.aradaki parký geçince zaten benim dükkan görünür.ismi tekçe tavukçuluk.
Konu hasan tekçe tarafýndan (07.01.10 Saat 14:55 ) deðiþtirilmiþtir.
allah rahmet eylesin,
ama cok guzel bir beduaa hosuma gidiyor bu kelimee
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (11.01.10 Saat 15:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut sende yangýna körükle gidiyorsun, millet zaten benim için Ermeni falan diyormuþ, sende ver gazý.
Bu arada nizip.com 'u papazlarda takip ediyormuþ, bu karikatüre kýzabilirler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE