Gaziantep Valiliði, 'Metin2' oyunu 24 Aralýk 2009 tarihinden itibaren yasakladý. Gaziantep'te yasaklanan oyunu oynayanlar para cezasýna çarptýrýlacak.
Devami...
Gaziantep Valiliði, 'Metin2' oyunu 24 Aralýk 2009 tarihinden itibaren yasakladý. Gaziantep'te yasaklanan oyunu oynayanlar para cezasýna çarptýrýlacak.
Devami...
Oyunu tam olarak neiçin yasaklamýþlar ?
Ýnternet cafelerin dýþýnda nasýl denetliycekler onuda bilmiyorum.
Þiddet içeren bu tür oyunlarýn yasaklanmasý isabetli olmuþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm abi þiddet içerikli OYUNLAR genel oyunlarýn %50 sini oluþturuyor.
Aslen bu tarz oyunlarýn çocuklara þiddet aþýladýðýný düþünmüyorum çünki onun bir oyun olduðunu bilerek oynyorlar.
Asýl þiddeti anne baba arasýnda geçen diyoloktan ve sokatan kapýyor çocuk.
Hani þiddet oyunlarýný kaldýrtalým desek bu imkansýz olur çünki biliþim sektöründe büyük yer kaplýyor oyun ve eðlence.
Sýrf bu tür oyunlarý daha gerçekçi oynamak için bilgisayara 5000 $ verenler var ve eminim sana 3D oyun oynatsam tutkunu olursun.
yasaklanmasý olumlu ançak denetlenmesi nasýl olaçak evinde interneti olanlar ne yapaçak nasýl engel olunaçak
bu oyun nedeniyle bir cocuk katledildi yasaklanmasýna sevindim ayrýca oyunu oynatan internet cafeleride þikayet edecegim
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Su idda oyununuda yasaklasalar, adam yakin aakrabalarinin ismini bilmezken bilmem nerenin 3.lig takiminin 18 kisilik kadrosunu sayiyor her hafta yaptigi maci takip ediyor ve bu oyun insan uzerinde sigara gibi bagimlilik yapiyor...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Age of Empires
Starcraft
Warcraft
Süper stratejilerdir.
Yasak çözüm deðil..Çocuðu bilinçlendirmek önemli.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hiç bi þekilde engel olunamaz hatta bazý cafeler camýna yazmýþ metin2 oyunu geldi diye...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...