ben yeni gezdim duvarlar da bi sorun görmedim. eger sevgili abilerim o duvarýn cok alçakta oldugunu yani yeni ve yüksek bi duvar olmasý gerektigini arz ediyorlar'sa destekliyorum.
ben yeni gezdim duvarlar da bi sorun görmedim. eger sevgili abilerim o duvarýn cok alçakta oldugunu yani yeni ve yüksek bi duvar olmasý gerektigini arz ediyorlar'sa destekliyorum.
herkes mezarýna sahip çýksa pýrýl pýrýl olur gerçi yinede güzel ama baþkalarýndan beklemek mantýksýz buyurun abilerim ve ablalarým önce siz akrabalarýnýn mezarýný ziyaret edin ve temizleyin bizde örnek alalým rahmetli akrabalarýnýza saygýsýzlýk bence suçu önce kendinizde arayýnýz.....
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Admin abimiz benim mezarlýkla ilgili yazýma Mezarlýðýmýz Türkiye'nin en düzenli ve bakýmlý mezarlýðý'dýr diye cevap yazmýþtý.Ben size söylüyorum ister kýzýn umrumda deðil tük parasýyla 5 para etmez.Siz mezarlýk görmemiþsiniz.Dedim ya benim bebeðim yatýyo Ýstanbul'da mutlaka fotosunu çekip göndericem size.O zaman utanýrsýnýz dediðinizden.Ve Belediye düzenliyo mezarlýðý insanlar deðil.Býrakýn nizip'te düzenlemeyi insanlar oraya girmeye korkuyor cuma gününden hariç diðer günlerde.Yalansa söyleyin.Sorun bakalým annenize kýz kardeþinize tek baþlarýna gidebiliyorlar mý? Ben burda istediðim saat tek gidiyorum her taraf güvenlik dolu ve içeri girerken aramadan geçiyosun fark bu.Bu belediyenin ayýbý okusun bunlarý..
Utansýn derken ?
Mezarlýðýmýz düzenli ve bakýmlýdýr.
Güvenlik zaafý vardýr.
Bunlarýn ikisinide daha önceki yazýlarýmda dile getirdim, hatta güvenlik sorununu dergiye bile taþýdým. Lütfen ikisini birbirine karýþtýrmayýn.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
türk parasiyla bes para etmez derken
üzerinde TÜRKIYE CUMHURIYETI yazan paraya hakaret etmissiniz
para demek ülke demek toprak demek özgürlük demek
ayrica üst ba$ aranilarak mezarliga girmek basli basina bir insanlik ayibidir
ben almanyada yasiyorum böyle üst ba$ aramasi yapildigina henüz tanik olmadim
ne yollarda ne biyere girerken ne de mezarliklarda
sadece havalanlarinda oda insan eli insana degmeden yapilan aramalar genelde
tamam mezarligin bakim sorunu olabilir
ama genelde insanlardan kaynaklaniyor o sorun
adam fidan ekiyor mezarligina
diger mezarlik komsusu adamin agacini caliyor
belediye her agacin basina bekcimi dikecek
ama türkiyenin hemen hemen her yerini gezmis biri olarak diyorum ki
nizip ilcesindeki mezarlik cogu il ve ilceden daha ötede daha bakimli ve düzenli
gecenlerde almanyadaki mezarliklar konusunu actim
burdaki mezarliklar bakimli hemde cok
ama bakimi yapan belediye degil kilise gönüllüleri
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Utansýn derken? Mezarlýðýmýz düzenli ve bakýmlýdýr.
Güvenlik zaafý vardýr.
Bunlarýn ikisinide daha önceki yazýlarýmda dile getirdim, hatta güvenlik sorununu dergiye bile taþýdým. Lütfen ikisini birbirine karýþtýrmayýn.
Evet çok bakýmlý gördük.Burada belediye her yere çiçeklendirmeler,çok güzel çeþmeler,(hayrat deðil çeþme saptýrmayýn)ve nizipteki gibi çakýl taþý yok kaldýrým taþlarý yapmýþlar belediye çok güzel çalýþýyor.
Burda da el deðmeden arama yapýlýyor.Ve belediye düzenleme yapýyor insanlar deðil.Allah nasip ederse resim göndericem o zaman hýý haklýsýn diyeceksin.Nizip'te mezarlýk tinerci dolu etrafýný duvarla yada çitle örseler iki tanede güvenlik koysalar kötümü olacak yani insanlar daha rahat girer.Mezarlýkta birilerine tinerciler tarafýndan taciz olaylarýný duydum siz benden iyi bilirsiniz bu kimin ayýbý ve kim düzeltecek bana söyleyin lütfen!
Bebiþim fazla abartmýþ, benimde anam babam neredeyse tüm sülalem orada yatýyor, her gittiðimde de ziyaret ederim, eski mezarlýk benim çok hoþuma gidiyor, inanýn orada huzur buluyorum, güvenlik zaafý olabilir bu doðrudur ama gece yarýsý da mezar ziyareti yapýlmaz sanýrým, yeni mezarlýk biraz bakýmsýz doðrudur, yeni mezarlýk tarafýna biraz dikkat etmek lazým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
azýcýk kafanýzý kaldýrýn da etrafýnýza bakýn.Kör yaþamayýn lütfen gözünüz öyle görmüþ öyle alýþmýþ kusura bakmayýn yani herþeyiyle berbat.Gece deðil gündüz korkudan millet gidemiyor lafý istediðiniz yöne çekmeyi biliyorsunuz çözüm bulun o zaman.
Nizip'te özel olarak mezara gidip bakan arkadaþlarýmýz oldu, Orhan telefonunu verdi arayýn neresi bakýmsýz öðrenelim hemen yapalým dedi, ama siz hala inat ediyorsunuz, önce yýkýk deniyordu þimdi güvenliksiz diyorsunuz, bir vatandaþ olarak siz bu konuyu her hangi bir yere þikayet ettiniz mi? nizip.com belediyenin yada emniyetin sitesi deðil, ancak takip ediliyor, resmi baþ vuru olmadan kimse bir þey yapmaz, siz bence Orhan beyi arayýn.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
mezarlýðýmýz bakýmsýz demek bence biraz haksýzlýk olur.sakallý arkadaþýmýzýn dediði gibi türkiyenin birçok þehrindeki mezarlýklardan daha bakýmlý bizim mezarlýðýmýz.güvenlik problemi olabilir ona birþey demem.o konuda belediye biraz çalýþma yaptý.mesela fýstýk haline geiden yolun kenarýndaki mezarlýk duvarýný yýktýrdý yerine hem estetik olarak daha güzel görünümlü hemde güvenlik açýsýndan daha faydalý çit benzeri bir yapý yaptýrdý.eðer isatanbulda insanlar üzerleri aranýp mezarlýða alýnýyosa bu istanbullularýn ayýbýdýr.demekki istanbul mezarlýðý çokta güvenilir bir yer deðilmiþ.ama nizip mezarlýðýnda güvenlik konusuna katýlýyorum.mezarlýða güvenlikçi yerleþtirilebilir.þu mezarlýkta taciz olayýna gelince,biz yýllardýr hep bu masalý duyarýz ama þimdiye kadar bunu yaþayan (kendi açýmdan konuþuyorum)ne bir kimse gördüm nede duydum.
Simdi, begenmeyene Allah buldurmasin diyecem olmayacak sayin hanim efendi Köru Köru ne yasamak sizin dustugunuz duruma benziyor sanirsam, Yetkili bir merci sizi muhatap almis ve yardimci olmak istemis siz hala kurcalayip duruyorsunuz ya hayir konusun yada susun lutfen insanlara hakaret edip rencide etmeyiniz lutfen...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...