Sevgili admin! O zaman admin altýndaki adrese adýný da yazmam için ismini baðýþla.ki yollayayým.selam ve hürmetle...
Sevgili admin! O zaman admin altýndaki adrese adýný da yazmam için ismini baðýþla.ki yollayayým.selam ve hürmetle...
selam arkadaþlar mesajlarýnýz okudukca inaný bana bir kat baðýþlasanýz.. bu kadar sevinmezdim.allah hepinizin tuttuðunu altýn etsin ..
adresimiz: þenel benlier
koruyucu aile tanýtma derneði.
bey mahallesi ali öz dal sok
(eski kayacýk okulu)sok 7.
27090...þahin bey GAZÝANTEP
Bilgisayarda ne yapiliyor ki?! Okunuyor elbette!
Asil mesele bu toplanacak kitaplarin evvela 'gereksiz, eski' kitaplar olacagi ve de elbette okunmayacagi gercegidir!
Universiteye hazirlik dergileri veya kitaplariymis! Allah askina kim ne edecek bunlari? Veya dedem zamanindan kalma egzantrik ne udugu belirsiz kitaplari!
Ben tabiiki de kutuphaneyi destekliyorum ama bu is cok ama cok ciddi bir istir! Kuponla toplanan kitaplardan olusma televizyon altlarinda biriktirilen ancak kisin tutusturuk olmaya yarar seylere 'kutuphane' denilmiyecegini bilmemiz lazim! Bunun yerine ciddi manada cok degil 20 bilgisayarla guzel bir bilgi atmosferi olusturulabilir.
bu adres sürekli açýk çünkü belediyenin sit alaný içinde ve görevli var.. ve odamýz açýk..biz olmasak dahi görevli alýr odamýza koyar ....fakat biz orada çarþamba günleri saat 10 ....13 arasý dernek üyelerimiz.ve ben oradayýz.
tel.0 506 720 20 48...... tel eder gelirseniz çarþamba günü görüþürüz ..selamlar
slam arkadaþlar bu nizip derneðinin 8-9 .. üyesi var...nerde diðer üyeler onlardan hiç cevap gelmedi kitap toplama konusunda....yardýmcý olmuyorlar ....
Þenel haným çok tez canlýsýnýz, biraz sabýr, ayrýca söylediðim þu kapanan kütüphanenin kitaplarýyla ilgili bir giriþimde bulundunuz mu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bundan 40 sene önce Sayýn Ali DÝLER'in evinde bulunan kütüphanesindeki bütün kitaplarý dayýlarým vasýtasýyla Nizip'e getirip, þimdiki evlendirme dairesinin olduðu yere bir kütüphane açtýlar, sonraki yýllarda her gelen beldiyelerin umursamazlýk ve ilgisiszliði ile bu kütüphane oradan oraya taþýndý durdu en sonunda, bu kitaplarýn bir yerde depolanarak tutulduðunu öðrendim, yapacaðýnýz kütüphanede bu kitaplarý kullanabilirsiniz, bu kitaplarýn yerini sanýrým adminimiz biliyor.
Ya þimdi bi'þey diyecem ama.. ya buralarda kitaplarý hep çöplere atýyorlar...
Hatta Erenköy'de tanýdýðým biri var. Kitap topluyor ve Kitaplarý kamyonla kaðýt fiyatýna Kozyataðýnda bir yere satýyor.Kendim de bir kez bu Kamyonla kitaplarýn kepçelerle hamur edilmek üzere, kum ocaðýndaki gibi, dað gibi üst üste istiflendiðine þahit oldum. Tabi kepçenin hýþmýndan biraz kitap toplamýþtým ama?!!..
Bu yardým yazýsýný okuyunca bana biraz garip geldi.. Çünkü; ýnternet ortamýnda, evimdeki kitaplar bile, sembolik kaldý...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kitap kitaptýr okumak dahada heyecanlý, kütüphaneler sadece kitap için deðil, ayrýca öðrenciler için birer etüd odasýdýr.
Iþlerimin yoðunluðundan dolayý henüz kitaplarý ayýrma ve kargolamadým ama sözümde duruyorum.biraz zaman tanýmanýzý istirham ediyorum.selamlar