Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
Dostlar askerlik görevimi yapmak üzere bir süreliðine aranýzdan ayrýlýyorum. Acemiliðimi Hava Kuvvetleri Er Eðitim Tugay Komutanlýðý - Kütahya'da yapacaðým. Cuma günü 15.30'da Nizip'ten, 16.30'da Gaziantep'ten yolcuyum. Selamlar...
bireysel emekli, sadece üye...
Güle güle askerAkþam davul var deðilmi?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kütahya iyidir, hava kuvvetleri daha iyidir. Lüks bir askerlik yapacaksýn merak etme. Koladan hamburgere ne istersen bulabilirsin orada.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
mevsim kýþ kütahya soðuk ve karlý olur, alýrsýn eline küreði, kar temizlersin ancak bu mevsimde
lahmacun ayraný çok ararsýn, taþ gibi ekmek birde karaþimþek, gerçi senin için farketmez yemek olsunda karaþimþek olsun![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Sana þimdiden hayýrlý teskereler. Askerlik yapacaðýn yere gittim ben daha önce, fena bir yer deðil.Bakarsýn ustabirliðinede Bandýrmaya düþersin bari Bursaya 100 km, arada lahmacun ayran getiririz.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
lahmacun fýrýndan çýkana kadar bunun askerliði biter inþ![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hayýrlý Tezkereler.
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
Teþekkürler. Lahmacunu özlicem sanýrým. Ýbo, artýk kara þimþek yasaklanmýþ diyorlar...)
bireysel emekli, sadece üye...
demek bu sene çig köfteleri sensiz yiyecegiz ha öylemii
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
güle güle git allah yardýmcýnýz olsunn
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
þimdiden hayýrlý teskereler diliyorum.belli mi olur daðýtým da ANKARA ya düþersin.bekleriz...
CANIMSIN CANIM...
þafak karanlýk, bitmez senin askerlik![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...