Nizip'e yabilabilecek en buyuk hizmet, lutuf, ikram MEVCUT BELEDIYENIN BIRAN EVVEL GITMESIDIR.
Nizip'e yabilabilecek en buyuk hizmet, lutuf, ikram MEVCUT BELEDIYENIN BIRAN EVVEL GITMESIDIR.
Yusuf Bey çok tuhaf bir tespitte bulunmuþsunuz.Benim anlamadýðým mesele þu,siz eðer Nizip için yapýlanlarý düþünürken olmasý gerekeni baz alýyorsanýz bu býrakýn Nizip'i Türkiye için zor ...Yok eðer mukayese ederek mevcut belediyenin baþarýsýz olduðunu düþünüyorsanýz merakýmý baðýþlayýn ama hangi dönemde daha iyi çalýþýldý da o döneme göre baþarýsýz acaba mevcut belediye?Hem ben bu memlekette yaþayýp birilerinin gitmesi konusunda telkinde bulunamazken siz nasýl olur da 10000 km ileriden bizden iyi görüp kararlar verirsiniz bunun sýrrýný da merak ettim doðrusu.Bence siz bu konuda hep olaylara düz mantýkla bakýyorsunuz.Hep olmasý gerekeni baz alýyorsunuz,içinde bulunduðumuz ahval ve þeraitleri görmezden geliyorsunuz ama sizin bulunduðunuz yerle bizim memleket arasýnda çok fark var.En önemlisi BÝZ KÝMSELERÝN KANINI SÖMÜREREK KALKINAMIYORUZ biz ecdadýmýzdan bunu görmedik,biz kendi imkanlarýmýzla ancak yapabiliyoruz...Bu böyle biline![]()
He ya, dogru! Siz birbirinizin kanini somurmeye alisiksiniz))) He bi de kanaatkarlik mi ne menem seyse, o vardi degil mi? Ya da gemisini kurtaran kaptan mi?
Say sayabildigine....
Yapilan 'cikar peskeslerini' utanmadan bi de belediyenin sitesinde yayinliyorlardi da biz burdan yazinca bi anda ortadan kayboldular!!!! Kim kimin kanini somuruyo ne guzel de 'her ay' yayinliyorlardi!!!!!
Tabiiki de 'en guzeli' en dogruyu hedef alacagiz, boyle isguzar belediye yonetimi ve sizin gibilerinin zihniyetinden kurtuldukca cok da uzak gelecek degil o senin 'gercekci' bulmadigin HAKIKAT ve insanimizca HAKEDILENLER!!!!
Yani usta, bu hirsiz az calmis digerlerine gore MASUM, hem bak calsa da birbirinin malini caliyor!!!!
Tovbe estegfurullah!!! Destur be hemsehrim, destuuuur.
Söylediklerinden biþey anlamadým.Kendiniz çalýp kendiniz oynuyorsunuz.Destur varsa hak selamettir kafanýzý yormayýn Yusuf Bey...Tasvip edilmese bile bi yine birbirimizin malýna göz koyuyoruz,baþkalarý gibi canýna,namusuna göz koymuyoruz bence siz bu konuda asimile olmuþsunuz.
peskes derseniz ben size en güzellerini sayarým mesela pakistanýn kime peskes çekileceði ya da hong kong,ýrak,özbekistan vietnam falan yani lütfen makro düþünün biraz
boþverin siz dehlizlerinizde gezin bende geziym. Sizi kimler inandýrdýysa o mutlaka gelecek olan refah düzeyine;bakýn marx da tersini diyor ,islam tersini diyor bilmiyorum yani...
Saygýlarýmla(konu sapýtýlmasýn diye kýsa kestim isterseniz bir konu açalým)
Yusuf bey, belediye, içerisinde bir iki arkadaþa kýrgýn olmanýz belediyenin tamamýna kin baðlamanýzý ve azda iligili olsa her konuya bunu yansýtmanýz, tartýþma ortamlarýna zarar veriyor. Sizin gibi okumuþ hemþerilerimizin, toplum psikolojisinden anlayýp ona göre yorumlarda bulunmasýnda hepimiz açýsýndan fayda var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Yiðidi öldür hakkýný yeme, Nizip'e þimdiye kadar hiç bu kadar hizmet yapýlmamýþtý, biz bunlada yetinmeden eleþtiriyoruz daha iyisi olmalý diye.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yusuf abinin hedefi belli,cok israr ediyor ama o adam sabirli biri, en son gordugumde eùzu besmele cekiyordu![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Benim bildiðim liselerin geleneksel pilav günleri olur,Nizipli deðilmisiniz boðazýnýz harap yorum,keþke bende orada olabilseydimde dört lahmacunda ben götürseydim.Gidenlere afiyet olsun.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ben olsam balcan kebabý, yada sömsek günü yapardým, lahmacun biraz Ýbrahim Tatlýses iþi olmuþ.
Satýlýrsa nizip.com'un komisyonunu unutmayýn.
Bayramda Nizip'te ekonominin bu sene fýstýk rekoltesinin az olmasýndan dolayý zayýfladýðýný gördüm üzüldüm. Umarým bu sene fýstýk zeytin hasadý daha bereketli olur.
Zeytin iyi ama fýstýk az.