Devlete baþkaldýranýn baþý kesilir. Çoluk çocugun deðil evladý ýyalýn deðil beli bükülmüþ ihtiyarlarýn deðil.
Müslüm ammi yeter artýk savunma Onur öymen'i. Hata yapmýþ de affedilmez de biz de sana eyvallah diyek.
Devlete baþkaldýranýn baþý kesilir. Çoluk çocugun deðil evladý ýyalýn deðil beli bükülmüþ ihtiyarlarýn deðil.
Müslüm ammi yeter artýk savunma Onur öymen'i. Hata yapmýþ de affedilmez de biz de sana eyvallah diyek.
zaten cehape bizi hic anlamadi sirf muhalefet olsun diye konusuyor sende oylesin emmi ne dedigini bile bilmiyorum ayagina yatin![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
teho desene biz boþuna davula tokmak vurik. Neyse abi sen keyfine bak.
Adamýn söylediði sadece " Atatürk baþbakan gibi yapmadý, yapmazdý " baþka ne söylemiþ, sanki alevilere küfür etmiþ, o dönem bastýrýlan eþkiya ayaklanmasýný savunmuþ, o dönemlerde ayaklanmalar bu þekilde bastýrlýyormuþ ne var bunda bende anlamadým.
Son 7 yýldýr AKP iktidarda PKK mücadelesinde hiç mi köy yakmadýlar hiçmi masum insanlar ölmedi, Türkiye hükümetine baðlý yaþýyorsan þartlarýna uyacaksýn, ben vergi vermem diyemezsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
su an mecliste eskiden oldugu gibi sadece cehape yok mislim emmi dikkatini iyice cekerim bu noktaya...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Boþver abi takma kafana.
Müslüm abi bilmeden seni CHP üyesi zannediyorlar...
Artýk gerçek kimliðini açýklasan diyorum...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..