Hey müdür! GÖTÜRRR!
Kýymetli Davut Hocamýn onurlandýrdýðý yemek için Müslüm Abiye teþekkür etmek çok güzel.
Ben sadece kadayýf yedim.
Çünkü baþka bir þey kalmamýþtý.
Ben iþ icabý geç gittim.
Kadayýf çok güzeldi.
Bu arada kýsa kýsa konuþma imkanýmýz oldu.
Mahmut Abi biraz bana kýrýk.
Ýnþallah benim yaptýðýmýn doðru olduðunu anlar.
Ben o niyetteyim hala.
Müslüm Abi mi?
Yok O deðiþmez.
Hala bazý gazetelerin yalan haberlerini
kendine düþünce temeli alýyor.
Yalan haber üzerine düþünce kurulur mu?
Neyse bu güzel beraberliði
gereksiz tartýþmalarla gölgelemeyelim.
Katýlým çok güzeldi.
Gelen herkes geldiðine deðdiðini düþündü.
Teþekkürler Müslüm Abi.
Osman Demir Istanbul
Baþta böyle birlikteliði saðlayan ana sponsorumuz;
BÜYÜK PATRON,
AÐAMIZ... Müslüm Akpek'e...
Deðerli hocamýz.. sohbetinden, akþam namazý imamlýðýndan ve onurlu duruþundan dolayý Davut Hocama..ve diðer hocama..
Polen, oðlu ve misafirlerinin hoþ sohbetine...
Beni iþ yerime kadar götürme teveccühünde bulunan ve derin ilmiyle beni etkisi altýn alan, felsefe abime...
Tanýdýkça daha çok sevdiðim Fatih hocama..
Taa Adapazarýndan gelerek bizleri onurlandýran misafirlere...
Kadayýflarýyla aðzýmýzý tadlandýran Oktay kardeþim ve aþiretine...
Böyle mükemmel bir tadý damaðýmýzda býrakan ustama ve malðýtalý köfteyle soframýza faklý bir lezzet katan deðerli eþi hanýmefendiye.....
Ve bu ortam içerisinde zerre miskal emeðiyle sözüyle gönül duruþuyla bir araya gelen tüm kadim ve can dostlara...
teþekkürü bir borç bilirim...Allah hepinizden razý olsun.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hayri ustamýzýn marifetli ellerinden çikan balcan kebabý ve bizlere sýcak ortamý hazýrlýyan müslüm abimize ve katýlan ve katýlamayan gönlü bizimle olan tüm kardeþlerimize teþekkür ediyorum .
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Konu oktay.cankesen tarafýndan (15.11.09 Saat 09:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Ýþin sadece yeme içme kýsmýnda oradaydým. Ve gördümki bu kýsma gelinceye kadar çok özenli ve titiz bir organizasyon yapýlmýþtý, ve büyük emek sarfedilmiþti. Emeði geçen ve bu güzel ortamý sunan arkadaþlara ve nizip.com ailesine teþekkür ederim.
Resimleri hemen o akþam attým, buluþmayla ilgili bir þey yazmamýþtým.
Balcan kebabý buluþmasý için baþýmýn etini yiyen Mahmut ve Ramazan'ýn katýlamamasý beni gerçekten de üzdü, bunun intikamý alýnacak, Fatihle birlikte bu arkadaþlarýmýz için planlarýmýz var.
Buluþmaya gelip bizi onurlandýran arkadaþlarýmýza baþta Davut hocamýza çok teþekkür ederim.
Felsefe Osman'ýn iþlerine raðmen geç vakit bile aramýza katýlmasý beni sevindirdi.
Oktayýn açýk ekmek ve kadayýfla, Hayri ustanýn piþirmesiyle, ve Hayri ustanýn hanýmýnýn yaptýðý mercimekli köfte ve turþu ile yaptýklarý katký sayesinde buluþmamýz gerçekten çok güzel geçti.
Ayrýca Þahin Beyin tüm teçhizat yanýnda getirip burada yaptýðý biyan þerbetide nefis olmuþtu, bazý Nizipli olmayanlara zorla içirmeye çalýþmalarýda çok komikti. Þahin beye de çok teþekkür ederim.
Hidayetin hidayete erdiði bir gündü, Davut hocam'a hayran kaldýðýna eminim.
Geliyorum deyipte gelmeyenlerden biride Vedat Akkaþ'tý onada buradan sitemlerimi gönderiyorum ayrýca kaçýrdýðý yemekleride birdaha hiçbir yerde yiyemeyeceðinden eminim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Böyle toplantýlar güzel oluyor.Katýlalanlara afiyet olsun.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Organizasyonu yapan baþta;
Müslüm akpek ve Oktay kardeþime çok çok teþþekküe ederim bizleri çok güzel agýrladýlar
dostlarla tanýþmak gerçekten çok güzeldi
Müslüm ammiye çok çok teþekkür ederim bizi arabasýyla ÝDO nun önünden alýp misafir kaldýgýmýz yere kadar götürüdüler minnettar kaldým
Oktay kardeþimede ayrýca çok teþekkür bizi misafir ettiler gece ve sabahlara kadar bizi gezdirdiler Kýzkulesine gördük resimler çektirdik yanlýz benim suçum yok ÞEYH efendiyi o tanýþtýrdý benimle ancak tanýþtýgým abi çok kaliteli bir insan samimi ve dürüst birisi zaten oktay kardeþiminde tanýþtýrdýgý insan kaliteli olmazmý,
Akçakentli gümüþlerden köylümle tanýþmak çok güzeldi
Davut hocam ve halil hocamla tanýþmakta gerçekten çok güzeldi davut hocam sohbeti ve ilmi düþüncesi bakýþ açýsý güzel bir insan
Hidayet kardeþimi herkesin tanýmasýný çok isterim sevilmeye doyulmayacak biri
Felsefe mahmut abimiz ve zeyneli görmekte gerçekten çok sevindirici oldu
Mehmet kardeþimiz her zamanki gübi sevecen ve güler yüzlü
Diger katýlýmcý arkadaþlarla güzel bir gün geçirdik
Ýnþallah Toplantýya gelip katýlmayan RAMAZAN KARDEÞÝM VE ADMÝ ÝLE KASIM kardeþimin cezalarý yazýldý adam baþý birer koyun bahara Bursada tahsiatý yapacagýz nasip olursa
Herkese çok teþekkürler böyle nice güzel günlere ve dostluklara.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Müslüm abim! nazik davetin ve güleryüzlü misafirperverliðin için çok çok çok saðol.Gelmeyi çok arzu etmeme raðmen gelipte toplantýnýn tadýný kaçýrmak istemedim.Herkese afiyet olsun.Ýnþaallah bahara artýk bir uludað gezesi yine yaparýz, yanlýz bu sefer kuzunun bir bacaðýndan Tarhan tutacak bu yaptýðý cezasýz kalmamalý.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
oncelikle hemserilerime afiyet olsunn....
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...