Evet Kumru27 bak Müslüm ammide anlamamýþ, sana zahmet biraz açýver ha.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Çok güzel düþünmüþsünüz mahmut özyurt kardeþ bu 30 þubat davetini siz üstlenseniz diyorum.Madem böyle güzel bir fikriniz var hatýrlattýnýz bence çokta güzel olur kanýsýndayým.Gelin bu iþi siz organize edin bir davet verin ne dersiniz?Ýstanbulda oturan niziplilerle tanýþma fýrsatýný yakalarsýnýz iþiniz icabýylada karlý çýkarsýnýz diyorum ben.. SELAMLAR
Haa Müslüm dayý ben ismimi görünce bana söylüyor zannetim,Kumru27 aslýnda baþka Mahmuta söylüyormuþ.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu nizip Mahmut'tan geçilmiyor, bu Mahmutlarý bir araya toplasak acaba kaç tane çýkar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yha bende býr turlu etkýnlere katýlamýyorum yha kýsmet olmuyo yha han gun etkýnlýkler oluyo onuda býlmýyorum ist esenler de yasýyorum ama býlmýyorum iiiimi![]()
Nizip Güngören Nizipliler Derneði, Baþkan Ali Aðýr ve yönetim kurulu üyeleri kuruluþtan beri ; cansiperane bir þekilde hiçbir þekilde maddi imkansýzlýðý bahane etmeden Dernek lokalinde büyük bir fedakârlýk ve misafirperverlikle hizmet etmeyi baþarý ile sürdürmektedirler. Elbette bazý hemþehrilerimiz yapýlan yardýmlarýn yerine ulaþtýðý gönül rahatlýðý içinde maddi yardýmda bulunuyor. Bu dernek þayet bir mülk sahibi olup kira derdinden kurtulursa çok daha güzel etkinliklerde bulunabilecektir. Bu nedenle 13 Aralýk'ta geniþ katýlýmlý bir yemek düzenlenmiþ olup yemeðe Nizip'li yöneticiler de katýlacaktýr. Yardýmýný gizlilik içinde yapan hamiyetli iþadamý hemþehrilerimize bütün Nizipliler adýna teþekkürü borç biliriz. Hayatýnda Derneklerde aktif çalýþmamýþ ve derneðe üye aidatý ödemeyenlerce yapýlan tenkidler dedikodu kapsamýnda deðerlendirlimelidir. Bir de yardýmýný þarta baðlayan, özel ilgi ve hürmet bekleyen varsa, bu derneðe hiç yardým yapmasýnlar. Bu veya diðer Nizip derneklerinin baþarýlý çalýþmasý gurbette yaþayan bütün Nizip'lilerin kaynaþmasýný, maddi ve manevi dayanýþmasýný saðlayacaktýr.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (19.11.09 Saat 13:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Herkes üstüne düþeni yapsa hiçbir sorun kalmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE