ok abii.sagolasin .. söylerim ben...ama osman abiyle irtibata gecsek iyi olur..cünkü bu dayim bilmiyor tam istanbulu
ok abii.sagolasin .. söylerim ben...ama osman abiyle irtibata gecsek iyi olur..cünkü bu dayim bilmiyor tam istanbulu
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bana bilgi verin ben alýrým.
baþka gelmek isteyenleri de almak isterim.
Osman Demir Istanbul
Ben de inþeallah kesin geleceðim..beni alabilirsin felsefe abicim?...
Müslüm dede!..Ya bir de bayanlar mevzusu var... Erkek erkeðe mi, etkinlik olacak?..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
haydi hayýrlýsý,bu sefer kesindir inþallah
osman beraber geçeriz deðil mi
Balcan kebabý malzemeleri yarýn alýnacak ama hala kaç kiþi gelecek haberimiz yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Fatih abi aradý pazartesi günü, iþini ayarla birlikte gidelim dedi de abim caným sýkkýn biraz.Þimdi ÖÝB UEDAÞ'ý satlýða çýkardý 29 Ocak son teklif verme günü bizede ya baþka kurum gözüktü yada baþka bir þehir.Þimdi 24 yýl Nizip'te yaþadýk 17 yýldýr da Bursa'dayýz.Bu saatten sonra ömrümüzün geri kalan kýsmýnýda baþka bir yerdemi geçirelim.Yani anlayacaðýn caným hiç bir þey istemiyor,gerçi bana belli olmaz perþembe günü karar veririm cuma günüde gelirim ama bu kesin söz deðil.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.